Golfure

Afstanden til næste hul, placeringen af flag eller udformningen af banen. Du får alle oplysninger på en simpel touchscreen på armen. Golfure er som små online touchscreen computere, der bistår med lige netop den oplysning, der kan være afgørende for dit næste slag. Se det store online udvalg herunder.

Din bedste golfpartner

Hver detalje tæller, når det næste slag skal afgøre runden. Få alle de vigtige detaljer med et golf-ur. Den lille touchscreen fortæller dig nemt og hurtigt, hvor greenen starter og slutter, hvad afstanden til næste hazard og green er. Du får med et golf-ur tre afgørende forspring, der kan forbedre dit spil markant:

  • Du får godt overblik over banen
  • Du kan se afstand til næste hul
  • Alle flagplaceringerne er synlige

 

Med et overblik over hele banen, kan du forberede dit spil både før, under og efter en runde. Nøjagtig afstandsmåling til næste hul og placering af flag i området eller på hele banen giver dig en fordel i forhold til din partners udsyn. Giv en oplevelsesgave til golf, og imponér med din viden fra dit golfur. Eller gør den ugentlige runde til en ugentlig forbedring.  

 

Hvorfor har du brug for et golfur?

Du behøver ikke et golf-ur for at spille golf. Men elsker du sporten, vil du med garanti også glædes over alle fordelene ved et golfur. Du kan få glæde af et golf-ur både før, under og efter en runde:

  • Før runden kan du med et golf-ur planlægge dit spil ud fra placering af de forskellige hazarder og greens. Hvor ligger dine svagheder og styrker i forhold til eksempelvis vand, skrående terræn og bevoksning?
  • Under spillet kan du løbende finde information om flagplaceringer og næste hul. Du kan se front, center og bagkant på greenen og få et overblik over udformningen af den enkelte green og evt. omkringliggende rough.
  • Efter runden er der med golfuret en god anledning til individuelt eller sammen at gennemgå banen, og de steder, der er ekstra udfordrende. Golfspil udvikler sig hele tiden, og god visuel information kan hjælpe med at forbedre næste runde. 

 

Vælg det perfekte golfur online herover i Bilka.dks store udvalg.