BLACK FRIDAY   

Stort udvalg af bits og bor online

 

59 produkter

Stort udvalg af bor, bits og bitssæt online

Find det bor, bit eller bitssæt du mangler til din boremaskine på Bilka.dk. Vælg imellem store og små bits og bor til forskellige materialer – eller vælg et sæt og bliv veludstyret til fremtidens håndværkeropgaver. I udvalget finder du bor og bits fra nogle af markedets mest anerkendte brands som Makita og Bahco. Bestil i dag på Bilka.dk. Vi tilbyder fri fragt til føtex, Bilka og Netto ved køb over 1000,- og 30 dages returret.

Find bor og bits i alle størrelser her

Når du skal bore huller i hårdføre materialer som murvæk og beton, skal du have de helt rigtige specialbor. Generelt er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige mur til den mureopgave, du skal i gang med. Hvis du mangler bor og bits til din boremaskine, kan du købe dem hjem på Bilka.dk.

  • Stort udvalg af størrelser og typer
  • Vælg både enkeltvise bor og sæt
  • Forskellige prisniveauer med stærke priser

Du finder alle de bor og bits, du skal bruge til et kommende gør-det-selv-projekt, hverdagens små og store håndværksmæssige udfordringer eller til arbejdsmæssige øjemed. Udvalget er stort med forskellige størrelser og -typer, så der findes helt sikkert også de specifikke bor, bor eller måske sæt, som du er på udkig efter.

Vælg det rigtige bor

Når det kommer til bor, skelnes der typisk imellem tre typer – murboret, metalboret og træboret. Hvilken af de tre du skal vælge hvornår, afhænger selvsagt af det materiale, du skal bore i.

  • Murboret bruges til de hårde materialer som mursten, beton, sten og fliser.
  • Et metalbor, som det fremgår af navnet, er beregnet til at bore i metaller som fx jern, messing og aluminium. Dog kan denne bortype også anvendes til træ og forskellige kunststoffer, hvorfor metalboret lidt betegnes som et universalbor.
  • Du skal bruge træboret, når du skal bore i træ. Dette bor er mere spidst end de øvrige bor, hvilket gør det nemmere at bore præcist.

Hvis du endnu ikke har et helt udvalg af bits og bor i sortimentet i dit værksted, og gerne vil have muligheden for at bore i flere materialer, kan du vælge et større bitssæt. I et bits- eller borsæt får flere forskellige størrelser, bor- og bitstyper, du skal bruge og er dermed fuldt udstyret til fremtidens boreopgaver.

Anerkendte mærker og høj kvalitet

I udvalget finder du værktøj fra både store og små brands. Et af de mest anerkendte og populære værktøjsproducenter er mærker som Makita og Bahco, der er garant for høj kvalitet og holdbare værktøjer, der vil holde i mange år.

Køb bor og bits online på Bilka.dk

Gå fremtidens boreprojekter i møde med det rigtige udstyr, og bestil de nødvendige bits og bor på Bilka.dk. Vi leverer dem til dig med fri fragt når du bestiller for over 1000,- og altid med 30 dages returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Hvis du får brug for at udskifte din gamle boremaskine, finder du et stort udvalg af bore- og skruemaskiner i vores brede el-værktøjssortiment. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!