Sprøjtepistoler

En sprøjtepistol er det helt rigtige malerudstyr til dig, der skal have malet større flader hurtigt og effektivt. Du finder den her på Bilka.dk, hvor du kan vælge imellem flere modeller fra anerkendte brands som Black+Decker og Wagner.

Sprøjtepistolen – let, hurtigt og effektivt malerarbejde

En sprøjtepistol er det helt rigtige malerudstyr til dig, der skal have malet større flader hurtigt og effektivt. 

 

Find en sprøjtepistol 

Synes du, at malerarbejdet er en både tidskrævende og besværlig tjans, der bare skal overstås? I så fald er du ikke den eneste. Der er heldigvis masser og hjælp at hente med en sprøjtepistol, der hjælper dig med at få klaret malerarbejdet hurtigt og effektivt. Bruger du en sprøjtepistol i stedet for et mere traditionelt malerværktøj som en pensel, kan du nå mere på kortere tid.

  • Kan bruges til flere malingstyper
  • Bredt udvalg – vælg imellem håndholdte og gulvbaserede
  • Få klaret malerarbejdet hurtigt og effektivt
  • Især god til udendørs arealer

 

Du finder din nye sprøjtepistol i vores brede udvalg på Bilka.dk, hvor der er flere brands og modeller at vælge. Der er både sprøjtepistoler til indendørs- og udendørsbrug, ellers kan du vælge en model, der fungerer perfekt til begge dele.

Samtlige af modellerne i udvalget kan bruges til flere forskellige malertyper, så foruden maling kan du bruge sprøjtepistolen til fx en tyndtflydende lak, træbeskyttelse og grunder til dit udendørs træværk. I udvalget kan du vælge imellem forskellige mærker. Du finder også forskelligt tilbehør, hvis du allerede har en sprøjtepistol.

 

Husk den grundige afdækning

Når du vælger at male med en sprøjtepistol i stedet for en almindelig pensel eller malerrulle, skal du være opmærksom på, at det stiller større krav til afdækningen. Denne skal være ekstra grundig, da sprøjtepistolen udsender en meget fin tåge af maling, som du ikke har fuld kontrol over. Det betyder derfor, at du afdække alt det omkringliggende i det rum, du maler. Den meget grundige afdækning er især vigtig hvis det er i et indendørsrum du maler. Udenfor skal du dog også ligge en stor indsats i at få afdækket grundigt og få flyttet din bil, hvis den står i umiddelbar nærhed af det sted, du maler.

 

Bestil en sprøjtepistol online i dag

Find en sprøjtepistol på Bilka.dk og få klaret fremtidens indendørs og udendørs maleropgaver i en fart. Du kan med fordel også se vores videoguide, der viser, hvordan du håndterer sprøjtemalingen. Bestil online i dag - du har ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!