Selvklæbende folie til vægge

Er du på udkig efter selvklæbende folie? På Bilka.dk finder du et stort udvalg af selvklæbende folie til vægge og andre overflader, som du kan bruge på mange forskellige måder til at skabe mere personlighed i hjemmets indretning. Gå på opdagelse i vores udvalg herunder. 

Opdag mulighederne med selvklæbende folie 

Du kan bruge selvklæbende folie på mange forskellige måder, når der drejer sig om både boligindretning og afskærmning. Fordelen er her, at du slipper for at skulle bruge tid på at male, vente på at malingen tørrer og skulle lave dine egne mønstre fra bunden af. Med selvklæbende folie skal du blot sætte det op og skære til, så det hele passer. Det kan være alt fra væggen til hylder, døre, reoler, borde og meget andet. Kun fantasien sætter grænserne. 

På Bilka.dk kan du vælge blandt selvklæbende folie en lang række forskellige mønstre, motiver, overfladetyper samt selvklæbende folie til vinduer, så du kan skabe lidt ekstra privatliv de steder, du ønsker det. 

 

Sådan sætter du selvklæbende folie på væggen 

Har du ikke den helt store erfaring med selvklæbende folie? Så kan det være nyttigt at vide, hvordan du sikrer dig det bedst mulige resultat ved opsætning. Dine vigtigste redskaber, når du skal sætte selvklæbende folie op, er en folieskraber samt en hobbykniv. Det hjælper dig med at undgå luftbobler samt tilpasse området, foliet skal dække. Heldigvis er det ganske ligetil at sætte op. Det kræver blot, at du følger disse trin: 

  1. Start med at rengøre overfladen 
  2. Fjern eventuelle greb og andet, der kan være i vejen 
  3. Skær folien til med din hobbykniv. Det kan være relevant at sætte et par ekstra centimeter af, hvis du vil kunne bukke den omkring overfladen 
  4. Sæt folien fast øverst på overfladen 
  5. Skrab resten af folien fast med din folieskraber. Sørg for at være metodisk for at undgå luftbobler 
  6. Få eventuelle kanter, hjørner samt bagsiden med  
  7. Sæt eventuelle greb og lignende på igen  

 

Det er desuden meget nemt at få selvklæbende folie af igen og kræver som regel blot, at du frigør et lille hjørne. Så kan du i ro og mag pille det af igen.