Viskerblade

Gode vinduesviskere er et must, når du er bilejer i Danmark. Vi har samlet et udvalg af viskerblade fra kendte producenter, så du kan holde dine vinduesviskere i topform året rundt.

Viskerblade

Gode vinduesviskere er et must, når du er bilejer i Danmark hvor regn, slud og blæst ofte er en del af vejret. Der findes ikke noget mere irriterende og afledende, end når viskerbladene på bilen ikke fungerer optimalt, så man ikke kan se ordentlig ud af hverken forrude eller bagrude. Ud over at en beskidt rude er et irritationsmoment på køreturen, så kan den samtidig være til fare for sikkerheden.

Vi har her på siden samlet et udvalg af viskerblade, så du kan holde dine vinduesviskere i topform året rundt - og samtidig sørge for sikkerheden undervejs. Vi hjælper dig med at komme de beskidte ruder til livs ved at forhandle viskerblade af god kvalitet fra kendte mærker som Bosch og Alaska.

 

Vedligehold bilens vinduesviskere

Vinduesviskerne er en essentiel del af de reservedele på bilen, som du selv kan skifte. Viskerbladene anses som den vigtigste del, når det kommer til rengøringen af bilens for- og bagrude. Eftersom bladene sørger for at holde førerens udsyn klart i alt slags vejr må de ikke undervurderes. Viskerbladene er noget af det, der bliver slidt i løbet af året, hvorfor de indimellem skal skiftes ud med nogle nye.

Er du i tvivl om, hvornår det er tid til, at bladene skal skiftes? Læs guiden her og bliv klogere på vedligeholdelsen af vinduesviskerne. De nye viskerblade finder du her på Bilka.dk.

  • Hold viskerbladene fri for skidt og snavs
  • Skift dem 2 gange om året - eller efter behov
  • Køb dine nye viskerblade her på Bilka.dk

 

Skift viskerbladene selv

Der er ingen grund til at køre bilen på værksted for at få viskerbladene skiftet - det kan du nemlig gøre selv. Her på siden finder du en nem vejledning til, hvordan du selv skifter bladene på bilen gennem få enkle trin. Viskerbladenes primære formål er at sikre, at du altid har det optimale udsyn gennem bilens ruder. Derfor er det vigtigt, at dine viskerblade altid er velfungerende og i god stand. Foruden vinduesviskerne er pærerne i bilens lygter også noget af det, du selv kan skifte - her ser du udvalget af autopærer på Bilka.dk.

 

Bestil de rette viskerblade på Bilka.dk

Et af tegnene på at viskerbladene ikke længere opfylder deres funktion, er ganske enkelt ved, at udsynet gennem ruden ikke længere er klart - hvad end det er på grund af vand eller skidt. Viskerblade er altså en forbrugsvare, som man fra tid til anden skal skifte.

Vi hjælper dig gennem guiden med at få afmonteret de gamle og påsat de nye, så du igen kan køre sikkert på vejene.