Vores dyr

Vores er en serie af kvalitetsvarer, der stiller høje krav til de varer, som bærer navnet. Vores tilbyder flere varianter af vådfoder, tørfoder og godbidder til både din hund og kat. Desuden har Bilka.dk et stort udvalg af kattehuler, hundepuder, kradsetræer, kattegrus, hundejakker, madskåle, transportbure.

Vores – fra os til dine kæledyr

Vores er en serie af lækre foderblandinger og legesager i høj kvalitet til dine kæledyr. Du finder en lang række produkter til både katte og hunde og kan derfor let og hurtigt finde præcis det, din firbenede ven har brug for. Fordelene ved at vælge Vores er:

  • Du finder alt, hvad du mangler under én kategori
  • Kvaliteten er den samme, hver gang du vælger Vores

På Bilka.dk vil vi gerne gøre det bedste for dine firbenede venner, og med Vores kan du altid være sikker på at finde lige det, du mangler.

Vælg mellem flere forskellige smagsvarianter og snacks til din hund eller skønne kradsetræer og lækre godbidder til din kat. På Bilka.dk har vi alt, hvad der skal til for at skabe hygge og velvære omkring dine kæledyr.

Vælg den rette foderblanding

Når du skal finde mad til din hund, findes der mange forskellige smagsvarianter at vælge imellem, og heldigvis er det er spørgsmål om præferencer. Når det kommer til at vælge den rigtige sammensætning, kan det blive lidt sværere, men prøv at gå ud fra følgende:

  • Hvalpefoder er til de små hunde, der har brug for ekstra sunde fedtsyrer og protein for at vokse sig store og stærke. Det er vigtigt ikke at hoppe til voksenfoder for tidligt, det kan være for hårdt for små hvalpemaver.
  • Voksenfoder er til de voksne hunde, der har brug for sund og velafbalanceret kost for at holde maven i gang og kroppen sund. Det er sammensat af alle de fibre, proteiner og fedtstoffer din hund har brug for.

Gennemgå vores store udvalg af både foder og andre spændende ting til dine kæledyr, og bestil det du mangler og måske en lille ekstra snack allerede i dag!