Vores

Vores® er en serie af hverdagsprodukter, der giver dig mulighed for at købe kvalitet, uden at det koster en formue. Vores® varer har nemlig samme kvalitet som andre gode varer i butikken. Du finder Vores® varer i Bilka og føtex, samt et stort udvalg her på Bilka.dk. 

Her er Vores®. En serie af kvalitetsvarer

Der er dit. Der er mit - og så er der Vores®. Vores® er et mærke med en enkel idé: At give dig mulighed for at købe hverdagsprodukter til skarpe priser uden at spare på kvaliteten. Vores® varer har nemlig samme kvalitet som andre gode varer i butikken.  Du finder Vores® i Bilka.

Vores® rummer alt det, der er brug for hver dag. Lige fra spegepølse til shampoo og stegepander. Mange af de kendte og populære varer fra Bilka har skiftet navn til Vores®. Men der er også mange nye produkter - og vi udvider hele tiden Vores® sortiment. Følg Bilka på Facebook, så holder vi dig orienteret.

Vores® kvalitet er vigtig

Vi stiller strenge krav til de varer, der skal bære navnet Vores®. Derfor kan du altid komme med din mening om Vores® produkter og være med til at sige god for kvaliteten. Desuden sammenholder vi ingredienser og specifikationer med andre gode varer. Og nogle produkter lader vi eksterne laboratorier teste.

Fordi Vores® er noget, vi er sammen om, vil vi gerne modtage gode idéer samt ris og ros fra dig på Facebook, så vi sammen kan gøre Vores® til et endnu bedre køb.