Krydret millionbøf med bacon

4 personer

Med denne anderledes millionbøf får du lidt ekstra ”krydderi” på din hverdagsmad, og det særlige grillpift maden får, skal nok gøre hele familien glade. Bacon giver en lidt ekstra saltet smag, som klæder retten perfekt.

 

Grilludstyr: Wok eller stegepande

Køkkentid: 30 min

Grilltid: 40 min

Grillgrader: 220°C

Træpille: Hickory

 

Ingredienser

600 g oksekød

100 g bacon

6 gulerødder

1 løg

2 fed hvidløg

1 ds hakkede tomater

2 tsk spidskommen

Salt & peber

1-2 dl oksebouillon

6 laurbærblade

Kulør (kan undlades)

4 kviste bredbladet persille

 

Køkken

  1. Rens og skær gulerødderne på skrå i grove stykker.
  2. Pil løget og skær det i både.
  3. Pil og hak hvidløget.

 

Grill

  1. Indstil og forvarm grillen til 220°C.
  2. Stil wokken/panden ind på grillristen.
  3. Steg først bacon. Tilsæt derefter løg, hvidløg og gulerødder, og steg dem let uden at de tager farve. Tilsæt til sidst kødet.
  4. Rør rundt til kødet har taget farve. Tilsæt derefter spidskommen, salt og peber. Hæld til sidst hakkede tomater, bouillon og laurbærblade i. Lad det simre i 15 minutter.

 

Anret

  1. Hak bredbladet persille og drys det over retten.
  2. Servér evt. med urtebagt kartoffelmos.