Tendens Spraymaling

Spraymaling fra Tendens er nemt at anvende, og du kan let få et super flot resultat. Se udvalget af Tendens spraymaling her på siden og kast dig ud i nye, farverige projekter.

Nye farver med spraymaling

Spraymaling kan bruges til mange forskellige projekter, og med spraymaling fra Tendens kan du lade kreativitete slippe fri og samtidig få et fantastisk resultat. Med spraymaling kan du opnå en slidstærk og jævn overflade helt fri for penselstrøg og andre strukturer. Samtidig kan du nå ud i revner og hjørner, der ellers normalt er svære at nå med en pensel eller malerrulle.

 

Tips til at spraymale

Når du skal spraymale dine proejkter, er der et par tips og tricks som kan være med til at sikre det bedste resultat.

  1. Rengør overflade: Start med at rengøre den overflade der skal males. Det er vigtigt at rengøre genstanden du vil male grundigt og efterfølgende rense det af i rent vand. Sørg for at overfladen er helt jævn, tør og fri for støv inden du begynder-
  2. Grunder: En grunder vil sikre et ensartet underlag, der er klar til maling. Giv derfor gerne dit projekt en god grunder inden du starter.
  3. Sprayafstand og gentagelser: Hold en afstand på ca. 20 – 30 cm. når du påfører malingen. Ofte skal du give genstanden flere gange med spraymaling, for at få det bedste og mest dækkende resultat.
  4. Spray udenfor: Det er altid vigtigt at bruge spraymaling udendørs. Stå aldrig i vindretningen mens du sprayer, så undgår du at få maling på dig og indånde malingen.

Når du er færdig med at male, vender du bunden i vejret på dåsen, og trykker indtil der ikke kommer mere maling ud. Det renser det sidste maling ud af dysen, så den ikke er stoppet til, næste gang du skal spraymale.