Squishville

Velkommen til Squishville! En uimodståeligt blød verden sprængfyldt med personlighed, nøjagtig ligesom de charmerende Squishmallows, der bor her! Sammensæt din truppe, og squish dig ind og ud af trange spots og skøre steder. I Squishville verdenen er alt lavet af superblødt materiale, inklusive legesæt, tilbehør, fashions og naturligvis dine yndlings Squishmallows i en 5 cm miniatureudgave.

Squish you were here

Squishville plysverdenen er stedet at være, når du elsker Squishmallows! I denne nye, bløde verden, figurerer dine yndlings Squishmallows plyskarakterer i en 5 cm størrelse.

Sprængfyldt med personlighed

Klem dig ind Squishville verdenen af plyslegetøj, propfyldt af dine yndlings Squishmallows plysvenner i en 5 cm ministørrelse. Hver Squishmallows er unik og sprængfyldt med personlighed. De har også deres eget navn og deres egen historie, som du kan lade indgå i dine egne fantasifulde historier.

 

Superblød og supercharmerende

Ligesom Squishmallows plyspersonlighederne er også Squishville plyslegetøjet blødt, farverigt og lige til at kramme. Plysverdenen er lavet af højkvalitetsmaterialer og har et uimodståeligt fyld, og det gør Squishville til det skønneste sted at være.

 

Udvid dit squishy univers

Hver sæson byder på nye 5 cm udgaver af populære Squishmallows karakterer og trupper, nye fashions og tilbehør, som du kan mixe og matche, og nye legescener, som sætter gang i fantasien og inspirerer til nye historier at fortælle og leve ud i legen.