Oral-B

INSPIRERET AF TANDLÆGER, ANBEFALET AF TANDLÆGER

Oral-B blev grundlagt af en tandlæge, og alle produkter er designet sammen med tandlæger. Det er ikke overraskende, at det er det førende brand i verden anbefalet af tandlæger. Studier indikerer, at deres smart-teknologi kan hjælpe dig med at børste mere effektivt, forbedre dine mundhygiejnerutiner og give bedre mundhygiejnevaner.

HVORFOR ORAL-B?

Fordi Oral-B er det førende mærke brugt og anbefalet af tandlæger verden over. Takket være Oral-B har det aldrig været lettere at holde din mund sund.

 

HVORFOR SKIFTE TIL EN ELTANDBØRSTE?

RUND RENSER BEDRE FOR ET SUNDERE TANDKØD - Når du børster tænder med en Oral-B eltandbørste, gør du meget mere for din munds sundhedstilstand end en almindelig, manuel tandbørste formår. Den renser bedre mellem tænderne, fjerner 100 % mere plak og hjælper dig med at pleje tandkødet bedre. Alt sammen blot ved et tryk på en knap. Opgradér til en Oral-B eltandbørste, og mærk forskellen.

ORAL-B’S BØRSTEHOVEDER ER UDVIKLET I SAMARBEJDE MED TANDLÆGER FOR ETHVERT BEHOV - Oral-B tilbyder en række børstehoveder til lige præcis dine tandplejebehov. Hvert børstehoved har eksklusive egenskaber udviklet af tandlæger, og de er kompatible med alle Oral-B genopladelige eltandbørste-håndtag.

LIVSFASER - Fra mælketænder til tandproteser – Oral-B er her for dig og din familie hvert skridt på vejen. De ved, at hver livsfase kræver sin egen unikke mundhygiejne, og de har givet dig og din familie alle de oplysninger, du har brug for, uanset hvor du er på din rejse.

 

Oral-B iO Serie – deres mest avancerede

Oral-B’s BEDSTE RENGØRING NOGENSINDE med REVOLUTIONERENDE MAGNETISK iO-TEKNOLOGI for en følelse af professionel rengøring og mild børsteoplevelse med forbedret AI og funktioner til 3D-tracking af tænderne.

  • Ny iO-teknologi kombinerer mikrovibrerende børstehår med Oral-B's runde børstehoved, der er inspireret af tandlæger for en frisk, ren følelse i munden og 100 % sundere tandkød på én uge.
  • Interaktivt display viser vigtige oplysninger – herunder personlige børstetilstande, hilser når du tænder for tandbørsten, og giver dig et smil, når du har gjort det godt.
  • TRACKING AF TÆNDER I 3D med AI til at overvåge din børstning foran, øverst og bag på dine tænders overflader; den vejleder dig til den mest grundige rengøring muligt. Flere end 82 % af dem, der børstede med Oral-B SmartSeries, oplevede en synlig forbedring af deres mundhygiejne.
  • UOVERTRUFFEN TANDKØDS­BESKYTTELSE - Smart tryksensor, der bliver rød, når børstningen er for hård og grøn, når børstning er præcis rigtig, hjælper med at holde tandkødet beskyttet.
  • REVOLUTIONE­RENDE VEJLEDNING I REALTID - Børstegenkendelse med kunstig intelligens gør det muligt at tracke din børstning i 3D foran, øverst og bag på overfladerne af dine tænder over 16 zoner af din mund – og vejleder dig til en grundig rengøring.
  • MAGNETISK OPLADER - Ny, kompakt magnetisk oplader klikker på plads, er stabil og giver ~ 3 timers hurtig opladning.
  • DET MAGNETISKE iO MOTORSYSTEM - Et lineært magnetisk motorsystem, der effektivt retter rengøringsenergien til hver enkelt børstehår og integrerer Oral-B's ikoniske runde børste med blide mikrovibrationer for bedre fjernelse af plak* og en fantastisk børsteoplevelse.

 

Oral-B ANBEFALES AF DANSKE TANDPLEJERE