Michelle Kristensen bøger

Michelle Kristensen er en dansk forfatter, iværksætter og foredragsholder, som har udgivet flere bøger med fokus på et aktivt liv samt sundhed. Se udvalget af bøger fra Michelle Kristensen her, og bliv inspireret til en sundere livsstil.

Få en sundere livsstil med indbydende kogebøger

Hvordan kan du lave sund mad? Det har Michelle Kristensen flere bud på. Hun har nemlig udgivet populære kogebøger, som er præget af sunde og lækre retter, som du kan spise til morgen-, middag-, og aftensmad. Kan det være svært at komme i dit lokale fitnesscenter, så kan du for eksempel starte med at fordybe dig i de velsmagende, sunde retter, som Michelle Kristensen er kendt for.

Hun har en bachelor i idræt med supplerende fag fra kandidatuddannelsen i human ernæring, og hun har også stået for flere bootcamps i hele landet. Hvis du derfor gerne vil have inspiration til en sundere krop, så kan en Michelle Kristensen bog være det helt rette.

I bøgerne finder du hundredvis af opskrifter, så der er helt sikkert nogle retter, som du vil glæde dig til at sætte tænderne i. Har du en sød tand? Så kan du også være heldig at prøve hendes delikate opskrifter på kager og desserter, som stadig komplementerer din sundere livsstil.

Opdag også vores andre kogebøger

Er du blevet mere nysgerrig om en sundere krop, så har vi også et pænt udvalg af andre kogebøger fra anerkendte forfattere. Som med Michelle Kristensens bøger kan du finde hele din madplan i disse bøger. Det kan gøre din hverdag mere overskuelig, da du dermed har mere tid til arbejde, den længe ventede træning eller sågar afslapning på din skønne sofa, som du formentlig elsker at bruge til at læse bøger.

Vi har Danmarks største vareudvalg, hvilket betyder, at du kan finde alverdens produkter til en sundere livsstil. Du kan for eksempel dykke ned i vores smarte træningsudstyr. Med bøger fra Michelle Kristensen og udstyr til træning i høj kvalitet kan du dermed nå dit personlige mål på bedste vis. Bestil på Bilka.dk, og oplev glæden ved en sundere krop.