LG OLED TV

Perfect HDR

Cinema HDR med Dolby Vision, Advanced HDR fra Technicolor, HDR10 Pro og HLG Pro. Den bredeste HDR-understøttelse, inklusiv Dolby Vision og Advanced HDR by Technicolor. LGs Cinema HDR understøtter HDR10 og HLG og optimerer både dem og almindeligt indhold med metadata scene for scene. Desuden understøtter de mere krævende formater som Dolby Vision og Advanced HDR by Technicolor, så du får mest muligt ud af ultimativt HDR-indhold.

Perfect Angle

Konsistent farve- og billedkvalitet uanset vinklen. Det er de færreste forundt at sidde præcist midt for skærmen, men hvis du ser film med resten af familien eller har inviteret vennerne hjem for at se fodbold, får alle fornøjelse af den perfekte billedgengivelse. Takket være OLED-teknologien ser alle tilstedeværende de samme perfekte farver selv fra betragtningsvinkler, hvor andre fjernsyn giver op.

Perfect Picture

De intelligente billedprocessorer gør din daglige oplevelse perfekt. LG’s Intelligent Processor giver dig en endnu bedre. LGs ultimative billedkvalitet bygger på α9 Intelligent Processoren, der højner kvaliteten på alt dit indhold. Den avancerede Quad-Step Noise Reduction-funktion, motivbaseret dybde og frekvensbaseret skarphedsoptimering analyserer og forbedrer billedet i alt, hvad du ser.

LG Signature Wallpaper TV - Enkelhed. Perfektion.

Ren perfektion. Det elegante, banebrydende Wallpaper-fjernsyn, hvor billedet går i ét med væggen, er det eneste i sin klasse. De selvlysende pixels frembringer med deres stærke, rene farver og perfekte sorthed den kontrast, dybde og farvebredde, som OLED-teknologien er alene om, og dertil fuld understøttelse af alle HDR-kilder. Og det perfekte billede fuldendes af enestående lyd fra den tilhørende Dolby Atmos-lydbjælke.

Dimensionel lyd med Dolby Atmos

Dolby Atmos-lyden omfavner dig, og du kan opnå en biograflyd hjemme i din egen stue. Lyden følger bevægelserne i billedet – ikke bare i bredden, men også i højden. Bliv suget ind i handlingen med kraften og præcisionen fra en tredimensionel lydoplevelse. Komplimenter dit perfekte billede ved at løfte kvaliteten og giv din lyd slagkraft, eller lad den fuldstændigt omslutte dig med en tredimensionel Dolby Atmos oplevelse. LG tilbyder et stort udvalg af soundbar fra kompakt omgivelser til premium biograflyd.