LG TV

Fantastiske farver fra alle vinkler

Med en opløsning, der er fire gange så høj som et Full HD-TV, og med Multi HDR-understøttelse og Nanocell-teknologi, som revolutionerer din tv-oplevelse, sætter LG’s Super UHD-TV med 4K-opløsning en ny standard inden for tv-verdenen.

 

 

nano800x600.jpg
38 produkter
Ultra Surround
3.333 kr.
Ultra Surround
3.333 kr.
2017 model
3.333 kr.
6.499 kr.
Ultra surroundsound
4.444 kr.
2017 model
3.299 kr.
4K UHD - ultratynd
17.999 kr.
Smart TV
4.499 kr.
Avanceret Nano Cell™ teknologi
9.999 kr.
Førsteklasses metal design med spektakulært nanocell billede
14.999 kr.
65" 4K Smart TV
9.999 kr.
Enkelthed og perfektion
39.999 kr.

LG TV og fladskærme

Er du på udkig efter et nyt TV eller fladskærm, så finder du et stort udvalg fra sydkoreanske LG. Inden for elektronik har LG virkelig vundet frem de seneste år og de har et stort udvalg af fladskærme og TV med forskellige teknologier. Uanset om du søger et TV i en bestemt størrelse, eller det skal være OLED eller en anden teknologi, så finder du mange forskellige modeller fra LG.

LG Smart TV – udforsk internettet med dit LG TV

Uanset om du vil udforske de mange serier og film på Netflix, HBO eller andre streaming tjenester, bruge Apps, eller vise billeder på dit TV, så er mulighederne mange med LG smart tv. Med LG share kan du streame foto og video direkte fra din smart phone til dit LG TV. Du får let adgang til de mange millioner filmklip på Youtube og meget andet.

LG OLED TV – Fantastiske billeder

De lækre OLED TV fra LG giver ikke bare fantastiske billeder, men kommer også i et unikt design og er ultra tynde. OLED teknologien er meget strømbesparende og bruger markant mindre strøm en LED og plasma TV.

LG 3D TV – oplev effekten

Oplev 3D effekten som du kender fra biografen. Se film med en ekstra dimension. På med 3D brillerne og hiv hele familien med ind i et nyt og fantastisk univers.

LED TV fra LG

LED teknologien giver fantastisk farve gengivelse og utroligt flotte billeder. Du vil opleve skarpe billeder og mange farver. LED TV fra LG er mange slanke og stikker ikke meget ud fra væggen. Med WI-FI kan LG TV tilsluttes internettet trådløst.