LEGO Technic

Velkommen til den spændende verden af LEGO® Technic sæt! Byg solide, autentiske modeller og kopier af ikoniske fartøjer og maskiner fra virkelighedens verden med flotte detaljer og fantastiske funktioner. Byg og udforsk eksklusive biler og lastbiler, futuristiske maskiner, racerbiler, superhurtige pull-back-køretøjer og multifunktionelle modeller med LEGO Power Functions motorer. Og når du har lyst til en forandring, kan du ombygge LEGO Technic 2 i 1-modellerne og få endnu en fantastisk bygge- og legeoplevelse.

19 produkter
Fra 7 år
179 kr.
Fra 7 år
179 kr.
Kør dig klar til en tur på stuntmotorcyklen
179 kr.
Gør dig klar til hæsblæsende action
699 kr.
Fra 10 år
899 kr.
Fra 11 år
1.399 kr.
Ombyg sættet til en minisaltspreder med plov
199 kr.
Stik til søs med det seje sæt LEGO Technic
798 kr.
Start den robuste LEGO Technic Stuntbil
179 kr.
Kan ombygges til en enestående konceptmodel
449 kr.

LEGO Technic

Mulighederne er mange med et byggesæt fra LEGO Technic – eller fra LEGO Teknik, som serien kaldes på dansk. Skal du flytte træstammer fra skoven eller måske redde en stakkels bjergbestiger, der er strandet på en klippeafsats, så har du brug for LEGO Technic, og her på siden finder du blandt andet følgende byggesæt fra den populære LEGO-serie:

Der er således mange forskellige byggesæt at komme efter fra LEGO Technic, og er LEGO Technic ikke nok for dig, så har Bilka LEGO til dig fra flere andre populære serier til både store og små LEGO-byggere.

Se alle vores produkter fra LEGO her, hvor du finder LEGO til børn i alle aldre – fra LEGO Duplo til de helt små børn til serier som LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO Chima og LEGO Ninjago. Find dit LEGO i Bilka, og bestil det hjem i dag til glæde for både børn og voksne! 

Køb Technic-LEGO online på Bilka.dk

Har du store børn, eller er du selv bidt af LEGO, så er LEGO Technic et rigtig spændende bekendtskab. LEGO Technic er en skøn serie af LEGO, der kan varieres i sværhedsgrad og bygges på flere forskellige måder. Er du vild med Technic-LEGO har Bilka LEGO-tilbud til de fleste behov – også LEGO Technic på tilbud, så du kan få nyt og spændende LEGO Technic hjem uden helt at tømme dankortet. Kombiner de forskellige produkter i serien, eller brug dem sammen med andet LEGO fra Bilka. Det er helt op til dig. 

Du finder alt fra LEGO Technic her på siden, hvor du kan gå på opdagelse og finde dine nye favoritter. Forkæl dig selv eller dit store barn med nyt Technic-LEGO, og oplev hvordan kreativiteten blomstrer, når I sidder sammen ved spisebordet eller på stuegulvet og bygger løs på modellerne sammen. Med LEGO Technic er der lagt op til rigtig mange gode timer med kreativt byggeri – du kan godt begynde at glæde dig! 

 

 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Lagerstatus
Alder