LEGO Technic

Med LEGO Technic kan du bygge alt fra lastbiler til blokvogne og se dem køre, løfte og skubbe elektronisk. Med andre ord er Technic en noget mere avanceret serie end de øvrige serier fra LEGO, og LEGO Technic er da også bedst egnet til de lidt ældre børn fra 10-12-års-alderen samt til LEGO-glade voksne, der er vilde med at bygge de lidt mere udfordrende LEGO-sæt.

12 produkter
2 i 1-model LEGO® Technic Lufthavnsredningsvogn
798 kr.
Kan ombygges til en stærk kranvogn
184 kr.
Få en byggeoplevelse med det seje LEGO Technic jetfly
678 kr.
Ombyg sættet til en minisaltspreder med plov
199 kr.
Gør dig klar til hæsblæsende action
449 kr.
Byg den enorme gravemaskine med skovlhjul
1.698 kr.
Byg en detaljeret kopi af den kraftfulde CLAAS XERION traktor
948 kr.
Kan ombygges til en enestående konceptmodel
299 kr.

Sæt strøm til dine Lego kreationer

247 kr.
Kør dig klar til en tur på stuntmotorcyklen
179 kr.
Start den robuste LEGO Technic Stuntbil
179 kr.

LEGO Technic

Mulighederne er mange med et byggesæt fra LEGO Technic – eller fra LEGO Teknik, som serien kaldes på dansk. Skal du flytte træstammer fra skoven eller måske redde en stakkels bjergbestiger, der er strandet på en klippeafsats, så har du brug for LEGO Technic, og her på siden finder du blandt andet følgende byggesæt fra den populære LEGO-serie:

Der er således mange forskellige byggesæt at komme efter fra LEGO Technic, og er LEGO Technic ikke nok for dig, så har Bilka LEGO til dig fra flere andre populære serier til både store og små LEGO-byggere.

Se alle vores produkter fra LEGO her, hvor du finder LEGO til børn i alle aldre – fra LEGO Duplo til de helt små børn til serier som LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO Chima og LEGO Ninjago. Find dit LEGO i Bilka, og bestil det hjem i dag til glæde for både børn og voksne! 

Køb Technic-LEGO online på Bilka.dk

Har du store børn, eller er du selv bidt af LEGO, så er LEGO Technic et rigtig spændende bekendtskab. LEGO Technic er en skøn serie af LEGO, der kan varieres i sværhedsgrad og bygges på flere forskellige måder. Er du vild med Technic-LEGO har Bilka LEGO-tilbud til de fleste behov – også LEGO Technic på tilbud, så du kan få nyt og spændende LEGO Technic hjem uden helt at tømme dankortet. Kombiner de forskellige produkter i serien, eller brug dem sammen med andet LEGO fra Bilka. Det er helt op til dig. 

Du finder alt fra LEGO Technic her på siden, hvor du kan gå på opdagelse og finde dine nye favoritter. Forkæl dig selv eller dit store barn med nyt Technic-LEGO, og oplev hvordan kreativiteten blomstrer, når I sidder sammen ved spisebordet eller på stuegulvet og bygger løs på modellerne sammen. Med LEGO Technic er der lagt op til rigtig mange gode timer med kreativt byggeri – du kan godt begynde at glæde dig! 

 

 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Tema / Serie
Lagerstatus