LEGO® spil

Selvom LEGO® er bedst kendt for sine skønne konstruktionssæt, så er LEGO meget mere end bare fysiske LEGO-klodser. Nu kan du også tage universet med ind i den virtuelle verden med LEGO-spil til din foretrukne spillekonsol, hvad enten du primært spiller på PC, Playstation, Xbox eller Nintendo. Oplev ikoniske historier og udforsk spektakulære verdener. Se de mange sjove spil for alle aldersgrupper her, og bestil dine nye LEGO-spil hjem i dag fra Bilka.dk.

LEGO-spil

Er du vild med LEGO, så tag universet med over på din spillekonsol med alle de fede LEGO-spil, du finder her på siden. Brug navigationen i venstre side til at finde spil, der passer til netop din foretrukne spillekonsol, og glæd dig til at komme i gang med at spille. Vi har blandt andet LEGO-spil til følgende konsoltyper:

  • LEGO-spil til PC
  • LEGO-spil til Nintendo Switch og Wii U
  • LEGO-spil til Playstation 3 og 4
  • LEGO-spil til Xbox One

Uanset hvilken spillekonsol, du foretrækker at slå dig løs på, kan du derfor finde massevis af LEGO-spil for hele familien, når du shopper her på Bilka.dk. Brug lidt tid på at klikke dig igennem de forskellige muligheder, og bestil spil hjem til både børn og voksne på bare få minutter. Så er der snart lagt i ovnen til en hyggelig spilaften, hvor alle kan deltage! Genoplev de episke historier fra dine yndlingsfilm og tegneserier. Vælg mellem en mangfoldig liste over karakterer, mens du bygger, løser gåder og kæmper mod de mest onde skurke. Det er actionfyldt gameplay med sjov, der kun er muligt med LEGO spil.

Køb LEGO-spil for hele familien online på Bilka.dk

Vi har LEGO-spil med alle de kendte figurer fra LEGO-universerne. Fra LEGO Star Wars til populære LEGO Ninjago, og du kan dermed spille i lige det LEGO-univers, du bedst kan lide, eller vælge et af de LEGO-spil, der blander universerne sammen. Det er helt op til dig, hvad du gerne vil spille, og udover konsolspillene fra LEGO finder du også fysiske figurer fra Lego Dimensions i sortimentet, som indbyder til masser af leg i den virkelige verden, hvor du kan kæmpe med dine figurer mod vennernes figurer. Se de mange spil, som vi forhandler online på Bilka.dk, og bestil de spil eller LEGO Dimensions-figurer hjem, der tiltaler dig allermest. Få dem leveret lige til døren eller til et varehus nær dig inden for få dage.

Se også vores brede udvalg af klassiske LEGO-konstruktionssæt med LEGO-klodser i alle former og størrelser, som du kan bygge med på et hav af forskellige måder. Vi har LEGO for enhver smag og til alle aldersgrupper!