LEGO spil - Lev dig ind i LEGO universerne på din spillekonsol

Selvom LEGO er bedst kendt for sine skønne konstruktionssæt, så er LEGO meget mere end bare fysiske LEGO-klodser. Nu kan du også tage LEGO med ind i den virtuelle verden med LEGO-spil til din foretrukne spillekonsol, hvad enten du primært spiller på PC, Playstation, Xbox eller Nintendo. Se de mange sjove LEGO-spil for alle aldersgrupper her, og bestil dine nye LEGO-spil hjem i dag fra Bilka.dk.

20 produkter
Xbox One Spil
129 kr.
Xbox One spil
199 kr.
Playstation 4 spil
199 kr.
Playstation 4 spil
199 kr.
Underholdning til Playstation 4
149 kr.
Nintendo Switch spil
199 kr.
Playstation 4 spil
149 kr.
Nintendo Switch spil
299 kr.
Nintendo Switch
299 kr.
Årgang 1 - 7 samt mange figurer
299 kr.

LEGO-spil

Er du vild med LEGO, så tag LEGO-universet med over på din spillekonsol med alle de fede LEGO-spil, du finder her på siden. Brug navigationen i venstre side til at finde LEGO-spil, der passer til netop din foretrukne spillekonsol, og glæd dig til at komme i gang med at spille. Vi har blandt andet LEGO-spil til følgende konsoltyper:

  • LEGO-spil til PC
  • LEGO-spil til Nintendo Switch og Wii U
  • LEGO-spil til Playstation 3 og 4
  • LEGO-spil til Xbox One

Uanset hvilken spillekonsol, du foretrækker at slå dig løs på, kan du derfor finde massevis af LEGO-spil for hele familien, når du shopper LEGO-spil her på Bilka.dk. Brug lidt tid på at klikke dig igennem de forskellige muligheder, og bestil LEGO-spil hjem til både børn og voksne på bare få minutter. Så er der snart lagt i ovnen til en hyggelig spilaften, hvor alle kan deltage! 

Køb LEGO-spil for hele familien online på Bilka.dk

Vi har LEGO-spil med alle de kendte figurer fra LEGO-universerne. Fra LEGO Star Wars til populære LEGO Ninjago, og du kan dermed spille i lige det LEGO-univers, du bedst kan lide, eller vælge et af de LEGO-spil, der blander universerne sammen. Det er helt op til dig, hvad du gerne vil spille, og udover konsolspillene fra LEGO finder du også fysiske figurer fra Lego Dimensions i sortimentet, som indbyder til masser af leg i den virkelige verden, hvor du kan kæmpe med dine figurer mod vennernes figurer. Se de mange skønne LEGO-spil, som vi forhandler online hos Bilka.dk, og bestil de LEGO-spil eller LEGO Dimensions-figurer hjem, der tiltaler dig allermest. Vi glæder os til at se, hvilke af vores LEGO-spil, du vælger! Få dem leveret lige til døren eller til et varehus nær dig inden for få dage.  

Se også vores brede udvalg af klassiske LEGO-konstruktionssæt med LEGO-klodser i alle former og størrelser, som du kan bygge med på et hav af forskellige måder. Vi har LEGO for enhver smag og til alle aldersgrupper, for LEGO går aldrig af mode, uanset hvor gammel, du bliver!