Katrine Engberg bøger

Er du til krimier af den danske skole, og er du ikke bange for at være alene hjemme med mord og drab i skødet? Så er Katrine Engbergs bøger lige noget for dig. Oplev alle de spændende og hårrejsende titler på Bilka.dk, og læs, så blodet stivner.

Katrine Engberg-bøger til dig, der elsker krimi

I Danmark har vi tradition for at skabe utroligt populære krimier, der ofte når langt ud over de danske landegrænser. Krimiforfattere som Jussi Adler-Olsen har betaget Danmarks krimifans i mange år nu, og er du til denne spændingsgenre, bør du prøve at læse Katrine Engbergs nyeste bog eller en af de ældre.

Bøgerne af Katrine Engberg handler primært om efterforskerne Kørner og Werner, der bliver hvirvlet ind i forskellige mordgåder og mysterier, som de skal løse. Samtidig spiller hver af deres stærke personligheder markant ind.

Således får du både en spændende mordopklaring samt interessante karakterer, der emmer af et helstøbt håndværk. Du bliver inviteret indenfor hos de to efterforskere på godt og ondt, hvor smerte, arbejde og lykke går hånd i hånd.

En Katrine Engberg-bog er også kendetegnet ved et godt skrivehåndværk, hvor plot, twists og overraskelser går hånd i hånd. Læs med fordel bøgerne af Katrine Engberg, hvis du er krimi- og spændingsfan og i forvejen har hang til andre krimiforfattere som Lars Kepler

 

Derfor skal du læse Katrine Engberg-bøger

Er du i tvivl om, hvorvidt en Katrine Engberg-bog er noget for dig, kan du se, om du kan nikke genkendende til følgende kriterier, når du vælger en ny bog:

  • Bøgerne har fokus på krimi og kriminal-efterforskning
  • Bøgerne kombinerer krimidelen med spændende karakterer med dybde
  • Der skrives i et levende sprog med unikke detaljer
  • Bøgerne kommer helt ind under huden på personskæbner og -ulykker

 

Find altid den nyeste Katrine Engberg-bog her på Bilka.dk. Hold også øje under vores kategori nye bøger, hvor alle de nyeste titler lander, så du på ingen tid kan dykke ned i bøgernes spændende universer med drabelige fortællinger og medrivende personer. Du ka’ handle, når du vil på Bilka.dk, og vi tilbyder ubegrænset returret. God læselyst – hvis du tør.