Tilbehør til Garmin GPS

Få det optimale ud af din Garmin GPS, og tag den med overalt. Gå på opdagelse i vores store udvalg af tilbehør til Garmin GPS, og find holdere, kabler, beskyttelse m.m. Originale Garmin reservedele og tilbehør til alle modeller. 

Find det rette udstyr til din Garmin GPS

Du kan bruge din Garmin GPS overalt – også uden for bilen. Med det rette udstyr kan du få lige så meget glæde af din GPS på gåben som på hjul. Der findes heldigvis meget tilbehør til Garmin GPS i Bilka.dks store udvalg, som kan gøre det endnu sjovere og mere sikkert at bruge din GPS:

  • Beskyttelsesetui og covers, som beskytter din GPS mod skader
  • Monteringskit, så du nemt og sikkert kan have din GPS på dig
  • Holdere, så din GPS sidder lige godt fast i bilen eller på cyklen

Beskyt din Garmin GPS med et etui eller et cover, og vælg også den rette montering, uanset om du kører i bil, på cykel, går eller er til sport og outdoor aktiviteter.

Vælg korrekt holder og etui til Garmin GPS

En GPS-holder betyder for mange blot en bilholder – den klassiske med sugekop eller magnet – men du kan få mange andre typer holdere til din Garmin GPS.

Ønsker du at tage din GPS med på gåben eller cykel finder du i Bilka.dks store udvalg flere typer monteringskit til både arm, bælte, hjelm og cykel.

For beskyttelse kan et skridsikkert silikonecover eller et stødfast beskyttelsesetui også være en god idé. Pas godt på din GPS, og brug den overalt med det rette tilbehør.

Hvilken oplader passer til din Garmin GPS?

En oplader er uundværligt tilbehør til din GPS. Der er forskellige måder at oplade din GPS på – de to mest anvendte metoder er enten at oplade via et kabel fra cigaretstikket i bilen eller via et USB-kabel til en computer.

Mange af oplader-kablerne i Bilka.dks store udvalg kan begge dele, sådan at du med ét kabel både kan oplade og hente evt. opdateringer fra din computer til din GPS. Du skal vælge det opladerkabel, der passer til netop din Garmin GPS model.