Gardena vanding

GARDENA er en af verdens førende producenter af vandingsprodukter, som er særlig kendt for den høje kvalitet og brugervenlighed. GARDENAs vandingsprodukter er ideelle til alle typer haver – om du har en lille altan eller en stor have. Uanset om du leder efter en enkelt vandingsløsning til din altan eller et komplet automatisk vandingssystem til din store have, så har GARDENA løsningen, der passer til dine behov. Skift det hårde fysiske havearbejde ud med automatisk vanding og slap af og nyd din altan eller have. Med GARDENAs brede produktsortiment kan du være sikker på at finde det, du har brug for.

Innovative vandingsprodukter siden 1968

GARDENA satte sit første store aftryk på markedet i 1968 med introduktionen af Original GARDENA System. Original GARDENA System gør det muligt, at sikre en nem og sikker sammenkobling af forskellige vandingsprodukter, såsom slangekoblinger, hanekoblinger og brusepistoler, med blot ét enkelt klik. Innovationen markerede begyndelsen på en række vandingsprodukter, der i dag anvendes i et utal af haver verden over. Så ligegyldigt hvilket vandingsbehov du har, så har GARDENA det helt rigtige produkt til dig.

Her er nogle af fordelene ved GARDENAs vandingsprodukter:

  • Holdbarhed: GARDENA-produkter er konstrueret af materialer af høj kvalitet og er designet til at modstå års slid og brug
  • Brugervenlighed: Med fokus på brugervenlighed er GARDENA-produkter lette at anvende og kan nemt installeres samt vedligeholdes.
  • Effektivitet: GARDENA-produkter er udviklet med effektivitet for øje, hvilket ikke kun sparer tid, men også vandressourcer
  • Komfort: GARDENAs automatiske selvvandingssystemer giver dig frihed til at nyde haven, mens planterne bliver vandet automatisk

 

RollUp vægslangebokse

GARDENA RollUp vægslangeboksen er den perfekte løsning til opbevaring af din haveslange. Denne praktiske boks monteres let på væggen og er fremstillet af holdbare materialer, der er designet til at holde i mange år. Med den innovative RollControl-teknologi behøver du ikke længere bekymre dig om at oprulle slangen manuelt; den gør det automatisk for dig, hvilket gør vanding af din have til en nem og bekvem oplevelse. Vores vægslangebokse er skabt til at modstå alle vejrforhold, da de er frost- og UV-beskyttede, og de kan stå ude året rundt uden at miste deres kvalitet.

RollUp vægslangeboksen fås i to forskellige farver: hvid og turkis, og i forskellige størrelser for at imødekomme dine behov: 15 m, 20 m, 25 m, 30 m og 35 m.

 

Bruse- og sprøjtepistoler

GARDENA brusepistoler giver dig mulighed for at kontrollere vandets sprøjtemønster og styrke, så du kan vande dine planter effektivt og præcist. Bruse- og sprøjtepistolerne egner sig også til rengøring. Brusepistolerne fås i forskellige modeller med forskellige funktioner, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Samtidig er de lette at tilslutte takket være Original GARDENA System-koblingen. Med et frostbestandigt og ergonomisk design er GARDENAs brusepistoler både praktiske og behagelige at bruge.

 

Slange- og hanekoblinger

Original GARDENA System-slange- og hanekoblinger kan nemt og hurtigt monteres, og de er samtidig yderst holdbare. Koblingerne er lavet af materialer af høj kvalitet og er dermed designet til at holde i mange år, da de blandt andet er frostbestandige.

 

Automatisk vanding

Med en vandingscomputer fra GARDENA, kan du automatisere din have- eller altanvanding, så dine planter kan få vand – selv når du ikke er hjemme. Vandingscomputeren tilsluttes direkte til vandhanen. Den batteridrevne vandingscomputer Flex har en LCD-skærm, hvor du let kan indstille vandingens starttid, varighed og frekvens. Et mere simpelt alternativ er GARDENAs vandingsur, som også tilsluttes direkte til hanen, og har en indbygget timer, ligesom æggeuret i dit køkken. Dette er praktisk, hvis du f.eks. har en vippevander, som du ønsker skal stoppe efter et bestemt tidsrum.

Ønsker du flere funktioner til automatisk vanding er en vandingscomputer med Bluetooth® eller en smart vandingscomputer en mulighed.

For optimal vandbesparelse kan fugtighedssensoren forbindes til en GARDENA vandingscomputer. Sensoren registrerer jordens fugtighedsniveau og aflyser planlagt vanding, hvis det foruddefinerede fugtighedsniveau allerede er opnået. Dette sikrer effektiv og nøjagtig vandstyring, hvilket sparer vandressourcer og beskytter din have.

 

Havevandere

GARDENA havevandere er perfekte til at vande store områder, såsom græsplæner og bede. Havevandere fra GARDENA sikrer, at du får en ensartet vanding, og de præcise dyser gør, at der ikke dannes små søer på din plæne eller i dine bede. Havevanderne fås i forskellige modeller med forskellige funktioner, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

 

Haveslanger

Haveslangerne fra GARDENA er produceret af robuste og holdbare materialer, der er designet til at holde i mange år og tåler tryk på op til 35 bar. Slangerne fås tilmed i flere forskellige længder og diametre. Så kan du vælge lige netop den, der passer til dine specifikke behov. Haveslangerne er kompatible med Original GARDENA System, så du let kan tilkoble dine vandingsprodukter fra GARDENA. Alle GARDENAs klassiske haveslanger er desuden fri for skadelige tungmetaller og blødgørere, og de er både UV- og frostbeskyttede for at sikre langvarig ydeevne i enhver sæson.