Gardena

GARDENA er det foretrukne valg for millioner af haveejere verden over. Denne position er skabt på baggrund af en innovativ tilgang og et konsekvent fokus på kvalitet. GARDENAs omfattende udvalg dækker alt fra vandingssystemer, plænepleje, robotteknologi og pumper til intelligente haveplejesystemer, træ- og buskpleje, haveredskaber, jordbearbejdning og haveredskaber til altanen. Som Europas førende brand inden for haveredskaber af høj kvalitet, er GARDENA repræsenteret i over 80 lande. GARDENA er garant for holdbare produkter, og derfor tilbyder de op til 35 års garanti på udvalgte produkter.

GARDENA – Innovative haveredskaber af høj kvalitet

Siden grundlæggelsen i 1961 har GARDENA produceret haveredskaber og haveudstyr. Deres produkter har vundet stor popularitet blandt millioner af haveentusiaster på verdensplan. GARDENA stræber efter at levere innovative og brugervenlige løsninger, der gør havearbejdet nemt og effektivt. Med fokus på kvalitet, har GARDENA positioneret sig som et af de førende brands inden for redskaber til pleje af haven. GARDENA har desuden:

  • Mere end 60 års erfaring
  • Redskaber i høj kvalitet, med op til 35 års garanti
  • Et bredt produktudvalg som afdækker alle behov i haven. Der bliver tilføjet nye produkter hvert år og allerede eksisterende produkter bliver opdateret
  • Fokus på innovation for at gøre havearbejdet endnu nemmere og sjovere

 

GARDENAs fokus på innovation er tydelig i deres produkter. Produktionen af redskaberne sker med avanceret teknologi og af materialer af høj kvalitet. Dette er med til at sikre både holdbarhed og pålidelighed.

 

SILENO – Den intelligente robotplæneklipper med mange funktioner

GARDENAs robotplæneklipperserie, SILENO, forener avanceret teknologi med nem og effektiv plænepleje. Robotplæneklipperen er designet til at gøre din plæneklipning ubesværet og præcis, hvilket giver haveentusiaster mere tid til at nyde deres have – uden forstyrrelser. SILENO fås til både små og store plæner op til 1500 m2 og er den mest lydsvage i sin klasse. Derudover kommer den med alt nødvendigt tilbehør og er udstyret med en række funktioner, der gør dem til et godt valg for alle haveejere, uanset størrelse eller kompleksitet. Disse funktioner omfatter blandt andet:

  • SensorControl: Det intelligente klippesystem, der automatisk tilpasser klippetiden baseret på græsvæksten
  • SpotCutting: En spiralklippefunktion, der er ideel til svært tilgængelige områder, såsom under trampoliner eller havemøbler
  • Frostsensor: Stopper planlagte klipninger, når temperaturen nærmer sig frysepunktet
  • Auto Weather & Terrain: Kører i alle vejrforhold og terræner
  • CorridorCut-funktion: Klipper græs i smalle passager fra 60 cm mellem afgrænsningskablerne

Du kan vælge mellem modeller, der er tilsluttet GARDENA smart system eller via Bluetooth®, hvilket gør det let og bekvemt for dig at betjene din robotplæneklipper via enten GARDENA smart App eller GARDENA Bluetooth® App.

 

Combisystem – Èt skaft, mange redskaber

Til det daglige havearbejde findes GARDENAs praktiske combisystem. Dette modulære system giver haveejere mulighed for at bruge samme skaft til forskellige haveredskaber såsom rive, hakke, kost, løvrive, frugtopsamler og mange andre. Redskaberne kan nemt af- og påmonteres på skaftet, og koblingen mellem skaft og redskab er yderst stabil, så selv hårdføre opgaver kan klares uden problemer. Den modulære tilgang ikke kun reducerer behovet for plads til opbevaring af flere redskaber, men det gør også havearbejdet mere økonomisk og praktisk. Der findes desuden en række forskellige opbevaringsløsninger til combisystemet.

 

Original GARDENA System

Original GARDENA System omfatter et bredt udvalg af kompatible vandingsprodukter og andet tilbehør. Dette system er designet til at gøre havearbejdet effektivt og praktisk ved at give brugerne mulighed for at kombinere forskellige produkter og tilbehør på tværs af GARDENA-sortimentet. Systemet omfatter både haveslanger, hane- og slangekoblinger, brusepistoler, vippevandere med flere. Alt sammensættes med et enkelt klik, og skaber et tilpasset system, som opfylder de specifikke vandingsbehov, der er i en have. Systemet sikrer, at dine vandingsprodukter har en robust og vandtæt sammenkobling, så du kan arbejde bekymringsfrit i hus og have.

 

Vejrbestandige vægslangebokse

GARDENAs vægslangebokse er en elegant og praktisk løsning til opbevaring og beskyttelse af haveslangen. De er utroligt nemme at montere på væggen, og vægbeslaget muliggør, at slangeboksen kan drejes, så du let kan nå ud i alle havens hjørner. Slangeboksene er udstyret med det innovative RollControl-system, som er en automatisk tilbagerulningsmekanisme, der gør det nemt at rulle slangen op, så man undgår at få  beskidte fingre og sammenfiltrede slanger. Vandtilslutning er nem, sikker og drypfri takket være Original GARDENA System-tilslutningerne, som også betyder, at den er kompatibel med GARDENAs øvrige vandingsprodukter herunder brusepistoler, vippevandere og slangekoblinger. GARDENAs vægslangebokse er bygget til at kunne hænge ude hele året rundt og er UV- og frostbeskyttet.


Knivskarpe beskæringsredskaber

GARDENA har beskæringsredskaber til alle slags beskæringsopgaver i haven. Fælles for dem alle er den høje kvalitet og omhyggelige produktionsproces. GARDENA kombinerer avanceret produktionsteknologi med de bedste materialer på markedet for at skabe holdbare og effektive redskaber. Den grundige produktionsproces begynder med omfattende forskning og udvikling, der sikrer præcision og optimal ydeevne. Skarpe knivblade, med non-stick belægning, leverer rene og præcise snit hver gang. GARDENA prioriterer også ergonomisk design for brugernes komfort.