BRIO dukkevogne

Leg er undertiden meget sammenlignelig med voksenlivet. Børnene leger og tager udgangspunkt i situationer og oplevelser fra den virkelige verden, hvor forskellige gøremål i det daglige skal klares. Leger du med en dukkevogn, skal den helst ligne en rigtig barnevogn. Leger du med et komfur, skal det helst føles som at være i et rigtigt køkken, også selvom produkterne er beregnet til børn. Når børnene lever sig ind i bestemte roller gennem leg, skal det være så realistisk som muligt.

5 produkter

De klassiske BRIO dukkevogne tilbyder masser af ekstra og virkelighedstro detaljer. Det hjælper børnene til trygt at udforske verden og lærer børnene at tage ansvar i forskellige situationer og løse forskellige opgaver. Det styrker børnenes selvværd til at skabe deres egen personlighed. 

At designe produkter hos BRIO er en proces, der er fyldt med kærlighed og omsorg og med masser af fokus på detaljer. Dette klassiske design sikrer, at dine børn oplever både glæde og fornøjelse ved at gå med en “barnevogn”. Selv ikke dårligt vejr kan dæmpe fornøjelsen. Bliver det for blæsende, folder du blot kalechen op. Hvad mere kan en dukke forlange? 

Madrassen i bunden kan også tages ud og vaskes ved 30° på skåneprogram. BEMÆRK: Dukkevognen kræver lidt assistance fra voksne, når den skal samles. Anbefalet fra 3 år.