Stegepander

Vil du mærke glæden ved at lave mad med en ny stegepande? Så er du kommet til det rette sted. På Bilka.dk finder du er hav af skønne stegepander, som gør din madlavning både sjov og lettere. Hertil kan du bruge panderne dekorativt ved at hænge dem op.

Hvilken stegepande skal du vælge?  

Når du skal vælge din nye stegepande, kan du overveje, hvad du skal bruge den til, og om du har særlige krav, den skal leve op til. Vil du for eksempel gerne have non-stick-belægning eller en stegepande, der kan bruges på alle varmekilder? Så er det de kriterier, du skal fokusere på. Skal du bruge panden til noget bestemt, og leder du derfor efter en specifik størrelse? Så er det hér, dit fokus skal ligge.  

På Bilka.dk finder du et hav af forskellige pander, så du kan roligt gå på jagt. Vi har Danmarks største vareudvalg og derfor med stor sandsynlighed også en stegepande, der lever op til dine ønsker. Er det dog ikke en pande, du mangler? Har vi også både gryder og kasseroller, du kan udforske. Vi gør nemlig vores for, at du ka’ finde lige dét, du har brug for.

 

Brug dine nye stegepande aktivt i din indretning 

Når du har fundet den rette stegepande for dig - hvad end den er af for eksempel rustfrit stål eller med keramisk belægning - kan du overveje, hvordan du vil opbevare den. Ofte kan du gøre følgende: 

  • Stille panden væk 
  • Hænge panden op  

 

Du kan vælge at stille den væk sammen med dine andre pander i for eksempel køkkenskabet med en pandebeskytter, eller du kan vælge at bruge din pande aktivt i din indretning ved at hænge den op på eksempelvis væggen, emhætten eller skabslågen.  

Ved at hænge din ene eller dine mange pander op kan du bruge dine stegepander som vægpynt i køkkenet. Du kan bruge dine stegepander dekorativt og eksempelvis forbinde dit spiseområde med køkkenet ved at placere panderne mellem de to afdelinger. Her bliver din pande til meget mere end blot et redskab til madlavning. De bliver til et dekorativ element i din indretning.