Kasseroller

Du kan få kasseroller i mange forskellige former, størrelser og designs, men når det kommer til den daglige madlavning, er de næsten ikke til at komme udenom. Den klassiske udformning med det aflange håndtag gør dem lette at håndtere og praktiske at arbejde med i køkkenet. 

Kasseroller fra solide mærker 

Hvis du holder af at stå i køkkenet, så ved du også, at det kræver mange forskellige redskaber at tilberede et godt måltid mad. Du vil have brug for et udvalg af både pander og gryder, herunder også kasseroller. Navnet kasserolle kommer af det franske casserolle, som direkte oversat betyder metalgryde. 

Forskellen på en almindelig gryde og en kasserolle ligger dog i udformningen. Hvor en gryde typisk har to ”ører” eller hanke, du kan holde fast i, så kommer kasseroller med et enkelt aflangt håndtag. Det gør det lettere for dig at hælde kogende vand fra uden at brænde fingrene, og du slipper derfor også for at benytte dig af besværlige grydelapper. 

På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg, og du ka’ her finde alt, hvad du skal bruge til madlavningen. Vi fører blandt andet et stort sortiment af kasseroller fra forskellige anerkendte mærker. Det gælder for eksempel: 

  • Jamie Oliver 
  • Fiskars 
  • KitchenAid 

 

Hvilken kasserolle skal jeg vælge? 

Hvis du er på udkig efter en ny kasserolle, så kan det være en fordel at se på diameteren og materialet. Du kan få kasseroller i mange forskellige størrelser, og de kan rumme alt fra 1,3 liter til 3,3 liter. Hvad du skal bruge, afhænger naturligvis af dit behov, og hvor meget du ønsker at kokkerere ad gangen. 

Se også efter, om der følger et låg med, om kasserollen kan tåle metalredskaber, og om den kan anvendes til induktion eller ej. Nogle kasseroller kommer desuden med en Non Stick-belægning for en lettere rengøring.  

På Bilka.dk kan du finde netop den kasserolle, der passer til dine behov, og alle vores produkter er fremstillet i de bedste og mest holdbare materialer som stål og aluminium. Tag et kig her på hjemmesiden, og gør et godt køb. Vi glæder os til at handle med dig.