Dejskraber

 En dejskraber sørger blandt andet for, at du kan få al din dej skrabet fra skålen og ned i bageformen eller ud på bagepladen. Udforsk vores forskellige størrelser og modeller fra kendte mærker her på siden, og find den rette type til dit bageprojekt. 

Hvorfor er dejskrabere vigtige redskaber i køkkenet? 

Du kender det sikkert godt. Du har været ved at blande en lækker dej til en omgang brownies eller en kage, og dejen skal du flyttes over i en bageform. Du kan selvfølgelig komme langt ved at skrabe dejen ud med en grydeske eller lignende. Men det er for det første lidt ekstra tidskrævende. For det andet kan det næsten være umuligt at få alle dejresterne med.  

Med en dejskraber slipper du både for besværet og for at der går noget dej til spilde. De bløde gummisider på dejskraberen kan forme sig efter skålens buede sider og effektivt få al dejen skrabet ud. Desuden kan du med lidt olie eller andet fedtstof undgå, at dejen hænger fast på dejskraberen. På den måde kan du faktisk også hjælpe med at forme dejen efterfølgende, så den bliver jævnt fordelt og pæn. 

 

Tag din bagning til nye højder med en dejskraber 

Der er faktisk mange fordele ved at have en dejskraber ved hånden, når du står i køkkenet. Blandt andet kan den bruges til: 

  • Blidt at vende eller folde ingredienser sammen 

  • At skrabe dejen ud af skålen 

  • At skabe en pæn overflade 

  • At fordele dejen i bageformen  

Altså er der flere muligheder, der alle kan være med til at gøre kagebagningen til en bedre eller nemmere oplevelse. 

 

Bestil alt til køkkenet online på Bilka.dk 

Med de rette redskaber i hånden, kan du pludselig få øjnene op for en masse nye muligheder. Præcis opmåling med målebægre sikrer blandt andet, at du opnår det bedst mulige resultat, der hverken er for sødt, salt eller tørt. Og hvis du gerne vil føle dig som professionel i køkkenet, der fremtryller alverdens lækkerier, så er der god grund til at investere i bageredskaber såsom dejskrabere, der kan gøre en lille men betydelig forskel.