Træfigurer

Vil du have en indretning med personlighed, liv og måske lidt humor? Så er vores fine figurer i træ måske løsningen. Her er der søde dyr og figurer til både stuen såvel som børneværelset. Bestil en af vores stilfulde træfigurer som gave til dig selv eller til en særlig anledning. 

Find fine træfigurer til dit hjem 

Det er efterhånden alle danske hjem, som har minimum en træfigur eller to. Måske kender du selv de flotte træfigurer fra Kay Bojesen eller andre populære mærker. På Bilka.dk forstår vi godt populariteten, og derfor finder du også figurer i træ her på siden. Med dem kan du: 

  • Give en fin gave til en speciel anledning 
  • Skabe en hyggelig stemning i hjemmet 
  • Udsmykke ethvert rum og give det personlighed  

 

På Bilka.dk kan du vælge en figur i træ fra blandt andet Woods of Copenhagen. Deres træfigurer er både søde, dekorative og sjove, hvilket gør dem oplagte som pyntegenstande i hjemmet. Samtidig er de alle lavet af træ, hvorfor de forskellige træfigurer kan holde i mange år frem. Måske vil nogle af dem gå i arv i din familie? 

 

Sådan kan du indrette med figurer i træ 

Med flot galleri og brugskunst kan du let skabe en personlig indretning. Det gælder også indretning med træfigurer. Materialet tilfører nemlig hjemmet et strejf af natur, og passer du godt på træfiguren, vil den holde i lang tid. Du finder den ofte formet som et dyr, men der er også karakterer i farver og sjove detaljer, der helt sikkert bringer smil på læben.  

Er du faldet pladask for de populære figurer i træ, kan du bruge dem i indretningen på forskellige måder. Placér for eksempel en træfigur i lys eg på en hylde eller en reol i en pastelfarve, hvis du ønsker en moderne stemning. Du kan også give din træfigur lidt kant ved at placere den et sted nær læder og sort-hvide nuancer.  

Alle steder er træfigurer med til at give personlighed og varme i rummet, så du har fri mulighed at lege med indretningen. Få mere inspiration til boligindretning og tekstil på Bilka.dk.