Poolborde

Et godt spil pool er ikke kun noget, der kan klares på den lokale pub, bar eller værtshus. Her på siden kan du nemlig finde dit helt eget poolbord, som du ka’ bestille hjem online i dag. Køb i dag på Bilka.dk – dit Hypermarked!

Poolbord – underholdning i topklasse

Når der er røget et par øl ind på kontoen, er det yderst fristende med et godt spil pool eller billard, hvis det er til rådighed. Det gælder sådan set altid, når et poolbord er i nærheden – og det er uanset, om man er professionel eller amatør. Pool er egentlig en form for billard, der er en betegnelse over flere spil, der spilles på et billardbord med en kø. Denne type bord kaldes derfor også for poolbord, og netop poolborde er det, du finder på siden her. Hvis du køber dit eget til hobbyrummet, kælderen, værkstedet eller hvor end, du vil placere det, kan du se det som en investering – med det derhjemme får du nemlig timevis af underholdning for dig selv, familie og venner til hyggespil og måske også seriøse turneringer, hvis niveauet er til det. Har du et poolbord derhjemme, kan du naturligvis også øve dig, så du kan blive topspilleren, næste gang du spiller med andre.

  • Underholdning i timevis for både professionelle og amatører
  • Øv dig med dit eget poolbord
  • Perfekt til et hobby- eller spilrum

Her på Bilka.dk har vi et stort og bredt udvalg af alt i spilleborde, og poolborde er naturligvis et af dem. Du kan se vores udvalg af borde til pool her på siden. Se også vores andre spilleborde – herunder bordtennis- og bordfodboldborde – i udvalget her.

Spar plads med det rigtige poolbord

Kniber det med pladsen derhjemme? Er svaret ja, kan vi trøste dig med, at du ikke behøver at undvære et poolbord selv – tværtimod. Et poolbord er nemlig ikke bare et poolbord, for der er mange modeller at vælge imellem. Én af dem er i form af spisebord med indbygget poolbord. Vælger du denne type poolbord, får du derfor både spisebord og poolbord i ét. Hvis ikke pladsen er et problem, kan du naturligvis også vælge et helt almindeligt poolbord. Det er både lækkert, stabilt og vil kunne holde i mange år fremadrettet. Du finder begge typer af poolbord her på siden.

Bestil dit eget poolbord på Bilka.dk i dag

Gør pooldrømmen til virkelighed og bestil dit helt eget her på Bilka.dk. Vi giver dig ubegrænset returret i tilfælde af, at det ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – med Danmarks største vareudvalg har vi nemlig alt, du skal bruge!