Legetøjssminke

Er det sminke, hår og udsmykning, der er det helt store hit derhjemme? Her på siden har vi et stort udvalg af legetøjssminke og øvrige skønhedsprodukter, der er beregnet til de allermindste.

Børnesminke og -frisørsæt

Nogle er til fart, action og spænding – mens andre kan lide sminke, prinsesser og udsmykning. Børn er forskellige og interesserne ligeså. Hos piger er det populært med forskellige frisørsæt, sminkeboks og fine, sjove og dekorativ ting, som kan udsmykke håret, ansigtet og kroppen. Det er måske slet ikke så underligt, hvis din datter har set dig eller nogle af de store piger stå og dekorere både ansigt og hår. Sminkedukker, der kan lægges make-up på og frisørdukker, de kan sætte håret på er en del af vores mange produkter indenfor rollespil. Børn imiterer de voksne, hvorfor disse slags legetøj næsten garanteret vil falde i god jord.

Med frisørsæt og sminkebokse, der er speciallavede til børn, kan barnet få lov til at få afløb for kreativiteten og udsmykke sig, lige præcis, som de voksne piger gør det – og selv de mindste kan være med.

  • Perfekt til pynte- og sminkeglade piger

  • Speciallavet til brug af børn

  • Giv barnet mulighed for at udfolde sig kreativt

På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af skønhedsprodukter, der er lavet til mindre børn, der endnu er for små til at bruge almindelige skønhedsprodukter. Se alle produkterne her på siden, hvorfra du kan bestille dem hjem til børneværelset i dag. Det er uden tvivl noget, der vækker glæde!
 

Hvad skal jeg vælge?

Det, der adskiller børnesminken, frisørsættene osv. fra det, der er beregnet til voksne, er, at det er specielt fremstillet til netop børn og selv de allermindste. Når du køber skønhedsprodukterne til dit barn, skal du dog være opmærksom på, om det pågældende produkt passer til aldersgruppen, dvs. hvorvidt det er egnet og godkendt til den alder, dit barn har. Du kan læse om dette på den enkelte produktside.
 

Køb frisørsæt og børnesminke på Bilka.dk

Skal det være make-up, et frisørhoved eller måske flotte neglelakker? Vælg det, der vil falde i bedst jord hos dit barn eller den, som skal have gaven, og bestil det online på Bilka.dk. i dag. Hvis du er på udkig efter andre former for legetøj, skal du derfor ikke snyde dig selv for at se vores store udvalg af legetøj til rolleleg. Her finder du bl.a. masser af forskelligt udklædningstøj, alt til legekøkkenet og diverse musiklegetøj. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har et stort vareudvalg, så hos os kan du finde alt, du har brug for!