Legetelte og -tipier

Vi har et kæmpe udvalg af forskellige legebygninger fra kendte mærker som Disney, Eva skum, Jake og piraterne, Thomas Tog og mange flere. Med én af disse skønne bygninger garanterer vi masser af sjov og leg i timevis.

Indbyder til leg

Et legetelt indbyder både store og små til at lege rollelege, hvor fantasien får frit spil. Børn i alle aldre elsker huler, og med et telt er der både en slags hule og et rum til kreativ udfoldelse. Et indendørs legetelt kan både bruges i stuen, hvor barnet får sit eget rum til at sidde uforstyrret, men også på børneværelset vil det bringe stor lykke.

Tre grunde til at købe et legetelt til børn

  • Lægger op til rollelege
  • Brug den som et frirum til fordybning
  • Kan nemt pakkes væk og tages frem

Selvom legeteltene til børn måske fylder meget og kan virke som en stor ting at anskaffe sig, skal dette ikke holde dig fra at købe et indendørs legetelt til dit barn. De fleste af teltene har nemlig en pop up-funktion, der gør dem meget fleksible at sætte op og pakke ned.
 

Barnets eget gemmested

Et legetelt fungerer som barnets helt eget gemmested, hvilket er en stor gave at give dit barn. Det vil nemlig blive stolt over selv at kunne råde over et helt rum. Barnet kan indrette det med tæpper og puder, så det kan fungere som en hyggekrog, hvor der kan males, læses og spises snacks.

Der findes rigtig mange forskellig varianter af legetelte, og med det store udvalg hos Bilka.dk er der noget til alle.

Der er bl.a. indendørs legetelte med et tema fra en populær serie eller film, som barnet vil elske at lege i. Andre legetelte er formet som tippier i mere minimalistiske farvetoner, så de passer godt ind i hjemmets indretning, og andre igen er designet til at lægge op til fysisk aktivitet.

Legetelte indgår ofte som en del af børns rollelege, som er en vigtig del af den sociale udvikling. Gennem rollelege lærer børn ubevidst at begå sig i verden, og de tager altid udgangspunkt i hverdagssituationer, som de kender. At gå ind og ud af et telt, som kan symbolisere et hus, en butik eller en børnehave er derfor guld værd i rollelegene.
 

Køb indendørs legetelt hos Bilka.dk

Når du har fundet det helt rigtige legetelt, lægger du det nemt i kurven og bestiller det online. Så slipper du for selv at skulle ud at finde det i butikken, og får det i stedet leveret til din adresse. Hos Bilka.dk er der skarpe priser – så husk at holde øje, og gør dig nogle fantastiske køb!