Racerbiler

Mange drenge og piger er vilde med fart og fuld gas frem. Har du et barn med benzin i blodet, og står der en racerbil øverst på ønskelisten, finder du sikkert en model, som vil vække glæde her i shoppen. Tjek vores store udvalg af flotte racerbiler lige herunder.

Racerbil – legetøj med hjul og tempo

En legetøjsracerbil er ikke kun en bil, der kører hurtigere end almindelige legetøjsbiler. Det er for mange børn en uundværlig del af deres rolleleg, når de efterligner fantastiske bilsekvenser fra film eller glider ind i rollen som Formel 1-racerkørere på Nürburgring, på gulvet i stuen eller på legetæppet i børneværelset. Det er en biltype, der findes i et væld af udgaver, og som fås i både manuelle og fjernstyrede udgaver. Der er derfor racerbiler til både de mindre og større børn – og deres forældre.

  • Fås i mange forskellige varianter til børn fra 1 år og opefter
  • Du kan vælge mellem manuelle og fjernstyrede modeller
  • Fantastisk til rolleleg, solo-leg, parallel-leg og race med vennerne

Er du i tvivl om, hvilken racer-bil der passer til dit barn? Racerbiler er legetøj, som skal passe til det enkelte barns sansemotoriske udvikling.  Jo yngre et barn er, jo mere glæde vil det have af en enkel model.


To hovedgrupper inden for racerbiler

  • Den manuelle racerbil: En variant, der er velegnet til børn i tumlingealderen, hvis den ikke består af smådele, som ville kunne udgøre en risiko. Den er ofte relativt enkel, farvestrålende og uden ret mange funktioner. Det gør den nem at håndtere for selv små fingre, der bruger masser af tid på at undersøge og udforske den.
  • Den fjernstyrede racerbil: Det er en bil til de større børn, som har overblikket, koncentrationen og finmotorikken til at styre og navigere den rundt omgang for omgang, og som stiller krav til, at f.eks. detaljer, funktioner og størrelsesforhold er så tæt på ”rigtige” racerbiler som overhovedet muligt.

Når du har fundet frem til den helt rigtige racerbil til dit barn, bestiller du den nemt og hurtigt online på Bilka.dk. Kombinér eventuelt med en sej racerbane. Den finder du naturligvis også her i shoppen.