Lastbiler og industrielle køretøjer

Har du en søn eller datter, som er vild med lastbiler og gravemaskiner? Så har vi masser af fantastisk lastbiler og gravemaskiner og andet legetøj i den genre på hylderne her i shoppen. Tjek det alsidige udvalg herunder.

Lastbiler og gravemaskiner i flere udgaver

Kan dit barn slet ikke få nok af store, seje køretøjer med masser af smarte funktioner, så skal han/hun da have en legetøjslastbil, -gravemaskine eller lignende. Hos Bilka.dk har vi de kritiske briller på, når vi udvælger vores legetøj, som bl.a. lastbiler og gravemaskiner. Vi har Danmarks største vareudvalg, men det betyder ikke, at kvantitet går forud for kvalitet. Den skal altid sidde lige i skabet, og derfor finder du udelukkende noget af de fra kendte brands her i shoppen.

  • Fås i mange varianter, størrelser og med forskellige funktioner
  • Der er modeller til børn fra seks måneder og opefter
  • Kan bruges til sololeg, parallel-leg og sammen med andre

Børn elsker rollelege, hvor de med det helt rette tilbehør nemt og hurtigt kan glide ind i roller, som de kender fra voksenuniverset. Legetøjskøretøjer er perfekte til at bruge i roller som lastbil- og buschauffør, landmand og helikopterpilot. Se også udvalget af brandbiler, hvis der er en lille brandmand eller kvinde gemt i dit barn.

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvad du skal give dit barn? Vi har masser af fantastiske lastbiler, helikoptere, traktorer og kraner, men også CAT gravemaskine, som er legetøj, der ofte står højt på ønskelisten. Hvad, du skal vælge, afhænger af specielt af barnets alder.

  • Det lille barn: Han/hun er fokuseret på at undersøge og udforske sit legetøj og bruger det hovedsageligt til basale og begrænsede bevægelser og lege. Det skal derfor være nemt at håndtere for små fingre, hvor finmotorikken endnu ikke er helt på plads.
  • Det store barn: Jo ældre barnet er, jo mere lægger det vægt på at legetøjet fremstår realistisk og med detaljer. Hos det større barn er det i høj grad dets egne oplevelser med rigtige køretøjer, der giver sig udtryk i et ønske om mere avancerede modeller og funktioner.

Når du har fundet frem til en legetøjslastbil, bestiller du den nemt og hurtigt på Bilka.dk.