Brandbiler og udrykningskøretøjer

De larmer en del, når de kører forbi med fuld udrykning, men er til gengæld både flotte og seje, samtidig med, at de redder liv. Hvis også dit barn er vild med brandbiler, kan du her finde en i en legetøjsversion.

Brandbiler og udrykningskøretøjer

Man kan ikke fortænke små piger og drenge i at blive betagede af de store, røde brandbiler, når de suser forbi i høj fart med blå blink og fuld udrykning. Hvis det lige så godt kunne have været din søn eller datter, som vi her snakker om, er det helt oplagt at købe en brandbil til hende eller ham her fra siden. Hvem ved, måske han eller hun har en lille redder gemt i maven? Her på Bilka.dk finder du et bredt udvalg af legetøjsbrandbiler, der, ligesom den ægte vare, har et væld af seje funktioner. Det gælder blandt andet vandpumpe, udrykningslys og sirenelyde og lange stiger. Mange af de varianter, vi har på siden her, kan tilmed sprøjte med vand. Mere virkelighedstro bliver det snart ikke!

  • Kan bruges af børn helt ned til 3-års alderen
  • Til den lille pige eller dreng, der har en redder gemt i maven
  • Legetøjskøretøjer med masser af funktioner

Der er forskellige varianter at vælge imellem, så der er helt sikkert også en, der passer til dit barn. I udvalget finder du også ambulancer, der ligesom brandbilerne, har forskellige funktioner, der gør dem endnu mere spændende og sjove at lege med. Legetøjsbrandbilerne og de øvrige udrykningskøretøjer kan typisk bruges af børn helt ned til 3 års-alderen, så selv de mindste børn kan være med, når der skal leges brandmand eller – ambulance for den sags skyld.

 

Husk batterierne til brandbilen

Ingen brandbil uden udrykningslyd og -lys! Når du køber en brandbil med lys og lyd, skal der typisk flere batterier i, før det virker. Du skal her være opmærksom på, at batterierne i de fleste tilfælde ikke følger med, når du køber brandbilen. For at undgå skuffelser og lange næser hos dit barn, hvis brandbilen ikke virker, skal du derfor selvfølgelig huske at købe batterierne ved siden af. Læs på siden til det enkelte produkt og find ud af, hvilken type batterier, der skal til.

 

Bestil en legetøjsbrandbil til dit barn online i dag

Kan dit barn slet ikke få nok af brandbiler, kan du med fordel tage et kig i vores udvalg af udklædning til rollespil. Heri kan du nemlig blandt andet finde en brandmandsdragt, der til forveksling ligner den, som de voksne brandmænd bruger. Find den legetøjsbrandbil og eventuel udklædning, der skal til, og køb det hele online på Bilka.dk i dag!