Fjernstyrede helikoptere

Få luft under vingerne med en fjernstyret helikopter, som du selv styrer og holder i luften ved hjælp af mere eller mindre avanceret fjernbetjeningsudstyr. Vi har modeller til børn og voksne, der elsker tekniske udfordringer. Tjek vores aktuelle udvalg af fjernstyrede helikoptere til udendørs og indendørs flyvning lige herunder.

Fjernstyret helikopter – fart og spænding i luften

Der er noget fascinerende ved fjernstyret legetøj. De fleste børn og voksne, der er vilde med tekniske udfordringer, vil have utroligt svært ved at slippe controlleren til en fjernstyret helikopter igen, når de først har fået den i hånden. Det er simpelthen underholdning, leg og læring i ét, og det gør det både sjovt, spændende og udfordrende.

  • Underholdende og udfordrende legetøj og teknologi

  • Fås i mange forskellige varianter og sværhedsgrader

  • Mulighed for både indendørs og udendørs flyvning

Heldigvis er der tale om legetøj, som også mange voksne er vilde med, og det gør det oplagt at udforske vores helikoptere, droner eller Heli Balls i fællesskab. Hvorfor ikke gør flyvetid til kvalitetstid og have det sjovt med at øve og race sammen?

Find frem til den helt rigtige model

Al begyndelse er svær, men der er naturligvis ingen grund til at gøre det sværere, end man behøver. Sørg derfor for at vælge en model, der passer til dit barn.

  • Målgruppe: Du kender dit barn og dets motoriske færdigheder bedst. Når du skal vælge en model, bør du derfor tage udgangspunkt i det og udelukkende opfatte den alder, som står under specifikationer for den enkelte model som vejledende.

  • Sværhedsgrad: Jo flere tekniske detaljer og funktioner, jo bedre motorik, koordination, balance og koncentration forudsætter det at navigere rundt med en helikopter, der er fjernstyret. En for avanceret model med for mange funktioner, kan være svær at overskue og styre, hvis finmotorikken og øjehånd-koordinationen endnu ikke sidder lige i skabet. Barnet risikerer at miste modet og lysten til overhovedet at prøve på at få sit nye legetøj i luften. Det skal naturligvis undgås.

Når du har valgt den helikopter, som, du synes, passer bedst til dit barn, bestiller du den nemt og hurtigt på Bilka.dk. Husk, at du som altid har ubegrænset returret.