Blodtryksmålere

Det er nemt at holde styr på blodtrykket med en effektiv blodtryksmåler. Elektroniske blodtryksmålere sættes på overarmen eller omkring håndleddet og måler automatisk ved tryk på en knap. Al data gemmes i apparatet, og vælger du en blodtryksmåler med app, kan du også tilgå data fra din mobil. Se udvalget herunder.

 

Blodtryksmåler til håndled eller overarm

Du kan være nervøs, når blodtrykket skal måles hos lægen, og det foregår altid inden for lægens åbningstid – med dit eget apparat kan du måle, når som helst og i afslappende omgivelser. Du kan følge udviklingen over tid og nyde resultatet af en god livsstil eller livsstilsændring.

Derfor bør du have en blodtryksmåler hjemme

  • Mål dit blodtryk på forskellige tidspunkter
  • Følg udviklingen af blodtrykket over tid
  • Se det positive resultat af en god livsstil

 

Hvordan vælger du den rigtige blodtryksmåler?

Prisen kan være afgørende for dit valg – men inden for dit budget bør du overveje tre ting, når du skal vælge en blodtryksmåler – placering af manchetten, om den er rejsevenlig, og om du ønsker en med app.

  • Manchetten er det bånd, du tager omkring armen, som måler dit blodtryk. Du kan vælge mellem manchet til overarm eller til håndled. Alle manchetter kan indstilles i størrelse, men har du ekstra store overarme, bør du gå efter en blodtryksmåler med stor manchet. Fordelen ved en blodtryksmåler med håndled som målested er, at du ikke behøver have bare arme ved hver måling.
  • Rejsevenlighed handler om størrelsen og vægten på en blodtryksmåler. Rejser du meget og har brug for at tage din måler med, kan du vælge en særlig kompakt model. En kompakt model måler lige så nøjagtigt som en ikke-kompakt model, den er blot mindre i størrelse og vægt.
  • App til en blodtryksmåler er praktisk for dig, der gerne vil kunne tilgå dine måledata uden at være i nærheden af din blodtryksmåler. Vælger du en blodtryksmåler uden app, kan du stadig se historikken i din målinger på selve apparatet. Blodtryksmålere kan lige som enhver anden sundhedstest altid gemme data fra seneste målinger.

Udover blodtryksapparater har vi også mange andre produkter til personlig pleje i vores sortiment, så du altid kan føle dig bedst muligt tilpas med dit helbred og værne om din sundhed hjemmefra.

Køb en blodtryksmåler online på Bilka.dk

Har du behov for en blodtryksmåler, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Bilka.dk har vi nemlig et bredt udvalg af forskellige blodtryksapparater fra kendte mærker som Beurer der alle er garanter for blodtryksmålere af høj kvalitet, der måler dit blodtryk nemt og præcist på et øjeblik. Du kan derfor trygt købe din blodtryksmåler på Bilka.dk