Vecchia Cantina
Rosso di Montepulciano
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
En mørk, tæt og markant toscaner fremstillet af Sangiovese og Canaiolo, hvilket giver vinen frugtige noter af røde bær og krydderier. Tanninerne og syren er markante uden at dominere, og vinen er elegant med en god struktur og en eftersmag med noter af krydderier.
Den er lagret tre måneder på 35-85 hl ’bottis’ af slavonsk eg og derefter 3-4 måneder på flaske. Vi anbefaler, at du dekanterer vinen umiddelbart før den skal drikkes. Nyd den gerne til kraftige retter med dyrevildt, lam, okse, and og gås. Serveres ved 16-18°C.
Italienske Vecchia Cantina er det største og ældste vinkooperativ i Montepulciano – og en af de største vinproducenter i Toscana. I 1960’erne og 1970’erne fungerede Vecchia Cantina som base for hele området, og i dag er deres erklærede formål altid at producere vin af høj kvalitet samt konstant at forske i forbedring af produktionen med respekt for jorden, dyrkning af vinmarkerne og behandling af druerne.
Den er lagret tre måneder på 35-85 hl ’bottis’ af slavonsk eg og derefter 3-4 måneder på flaske. Vi anbefaler, at du dekanterer vinen umiddelbart før den skal drikkes. Nyd den gerne til kraftige retter med dyrevildt, lam, okse, and og gås. Serveres ved 16-18°C.
Om producenten
Italienske Vecchia Cantina er det største og ældste vinkooperativ i Montepulciano – og en af de største vinproducenter i Toscana. I 1960’erne og 1970’erne fungerede Vecchia Cantina som base for hele området, og i dag er deres erklærede formål altid at producere vin af høj kvalitet samt konstant at forske i forbedring af produktionen med respekt for jorden, dyrkning af vinmarkerne og behandling af druerne.