Luigi Righetti

Valpolicella Ripasso

Valpolicella Ripasso har en mørk rubinrød og tæt farve, og smagen er fuld af saft - kirsebær, hindbær, krydde...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Valpolicella Ripasso har en mørk rubinrød og tæt farve, og smagen er fuld af saft - kirsebær, hindbær, krydderier og et hint af chokolade. I eftersmagen er der strejf af læder. Cream Sherry er en fyldig og blød Valpolicella, der er produceret på de traditionelle druer Corvina, Rondinella og Molinara, der har macereret i 14 dage på skindet fra Amaronevin. Sukkerresterne i skindet får vinen til at gære igen, og der tilføjes lidt ekstra fylde og alkohol, inden de 12 måneders lagring på franske egefade. Nyd den ved 15-16°C til fx stegt kylling, kalv, gris, pasta, pizza og ost.

Om producenten


Righetti-vingården er beliggende i hjertet af Valpolicella, hvor den oprindelige kælder blev bygget af Angelo Righetti tilbage i 1909. Lige siden har vingården gået i arv i familien og har gennem generationer udviklet vin med stor passion.
Se mere