Masi

Passo Doble Øko.

Argentina - Tupungato, Valle de Uco, Mendoza
Teknik og tradition fra Veneto i Italien kombineret med argentinsk sjæl ved foden af Andesbjergene. De tradit...
Læs mere

Beskrivelse

Teknik og tradition fra Veneto i Italien kombineret med argentinsk sjæl ved foden af Andesbjergene. De traditionelle, argentinske Malbec-druer gror her i 8-900 meters højde og sammenstikkes med Veneto-områdets hoveddrue, Corvina, som Masi har plantet i Argentina og behandler efter Appassimento-metoden med kort tids tørring. Det giver en kraftig og elegant vin med duft og smag af blommer og svesker samt krydrede noter af sort peber. De stringente tanniner dæmpes af Corvina’ens frugtigheden og sødme. Serveres ved 16-17°C til fx and, dyrevildt og grillet kød.

Om producenten


Historien om Masi startede i 1772 i Italien, hvor Paolo Boscaini købte vingården Vaio Dei Masi. Navnet Masi forblev vingårdens navn, og gården har lige siden været familieejet. I dag er det 6. generation af familien Boscaini, som med deres særlige passion for vin fører de stolte traditioner videre. I vinmarkerne omkring Verona fandt grundlæggeren de druesorter, der nu kombineret med traditionelle teknikker og moderne teknologi giver den prestigefulde venetianske vin.
Se mere

Specifikationer

ID
85567200010-EA
Varenummer
100213987
Se mere