Château Dallau

Bordeaux Supérieur

Château Dallau produceres 75% Merlot, 20% Cabernet Franc og 5% Cabernet Sauvignon fra familiens egne 32 ha. v...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Château Dallau produceres 75% Merlot, 20% Cabernet Franc og 5% Cabernet Sauvignon fra familiens egne 32 ha. vinmarker. Vinen modner i 10-14 måneder – halvdelen i tanke og halvdelen på brugte barriques, hvorefter vinen sammenstikkes og tappes på flaske efter en let filtrering. Vinen har en flot farve og en fin duft af blommer og hindbær. I munden er den ganske fyldig, saftig og aromatisk på grund af det høje indhold af Merlot og de mange solskinstimer i Bordeaux. Der er fin syrebalance og delikat friskhed i eftersmagen. Nyd den ved 15-17°C til and, lam og oksekød fra pande og grill.

Om producenten


C hâteau Dallau er juvelen i det familieforetagne Vignobles Bertin, der har hovedsæde i Bordeaux, men også er aktive i Montagne-Saint-Emilion og i Lalande-de-Pomerol. Det er Mme Yvette Bertin, der i syvende generation forvalter de tre ejendomme og deler ud af sin kærlighed til vin og gastronomi til de mange trofaste kunder. Château Dallau leverer mange af de dyder, som var medvirkede til, at den ”ærlige Bordeaux” for ikke så forfærdelig mange år siden var en af de fortrukne vine på de danske middagsborde.
Se mere