Il Capolavoro
Appassimento
Italien - Puglia IGT
Druerne høstes først i begyndelsen af oktober for at sikre et højt sukkerindhold. Inden gæring behandles de e...
Læs mere
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Druerne høstes først i begyndelsen af oktober for at sikre et højt sukkerindhold. Inden gæring behandles de efter den såkaldte Appassimento-metode, hvor de tørres for at koncentrere smag og sødme. Vinen lagres i 3-4 måneder i store egefade, hvilket giver den saft og kraft. I glasset har den en intens purpurfarve, og smagen er fyldig, blød og rund med smag af røde, modne bær og noter af vanilje fra fadlagringen. Vinen har en flot balance mellem de diskrete tanniner og den behagelige syre. Nyd den ved 16-18°C til eksempelvis and, lam, dyrevildt og grillet kød.
Vinen er fremstillet af et team af ambitiøse og erfarne producenter med en fælles passion: at fremstille ”capolavori” (mesterværker). Produktionen sker i Apulien (Puglia på italiensk), der ligger i støvlelandets hæl og frembringer vine af høj kvalitet og med ret høj alkoholprocent takket være områdets mange soltimer. Jordbunden er unik til vindyrkning, da området er gammel havbund med en sammensætning af jord og gamle aflejringer.
Om producenten
Vinen er fremstillet af et team af ambitiøse og erfarne producenter med en fælles passion: at fremstille ”capolavori” (mesterværker). Produktionen sker i Apulien (Puglia på italiensk), der ligger i støvlelandets hæl og frembringer vine af høj kvalitet og med ret høj alkoholprocent takket være områdets mange soltimer. Jordbunden er unik til vindyrkning, da området er gammel havbund med en sammensætning af jord og gamle aflejringer.