
Aalborg Akvavit
Akvavit
Danmark - 45% - 10 cl
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Den er det tætteste, du kommer på en dansk nationalsnaps
HistorienDanskerne har givet den kælenavnet "Rød Aalborg", men dens rigtige navn fik den allerede i 1846, da den blev lanceret af Isidor Henius – manden, der bragte den danske snapseproduktion op på det kvalitetsniveau, vi kender i dag.OplevelsenAalborg Taffel Akvavit er arketypen på en klar, dansk akvavit. Den har en tydelig smag af kommenfrø, men lukker man øjnene, kan man ane en diskret eftersmag af appelsin.Maden den passer tilDen passer perfekt til et stykke med marineret sild serveret med en løgring. Og der er garanti for succes, hvis den serveres til et stykke med spegepølse eller flæskesteg med surt.Smag: Ren og intensivServeringsanbefaling: Nydes bedst iskold (-18°C)
Aalborg Akvavit har alverdens akvavitter og snaps i sit sortiment – alt fra krydrede og aromatiske til bløde og runde. Den første, Aalborg Taffel Akvavit, blev lanceret i 1846 og er også kendt under navnet ’Rød Aalborg’.
HistorienDanskerne har givet den kælenavnet "Rød Aalborg", men dens rigtige navn fik den allerede i 1846, da den blev lanceret af Isidor Henius – manden, der bragte den danske snapseproduktion op på det kvalitetsniveau, vi kender i dag.OplevelsenAalborg Taffel Akvavit er arketypen på en klar, dansk akvavit. Den har en tydelig smag af kommenfrø, men lukker man øjnene, kan man ane en diskret eftersmag af appelsin.Maden den passer tilDen passer perfekt til et stykke med marineret sild serveret med en løgring. Og der er garanti for succes, hvis den serveres til et stykke med spegepølse eller flæskesteg med surt.Smag: Ren og intensivServeringsanbefaling: Nydes bedst iskold (-18°C)
Om Aalborg Akvavit
Aalborg Akvavit har alverdens akvavitter og snaps i sit sortiment – alt fra krydrede og aromatiske til bløde og runde. Den første, Aalborg Taffel Akvavit, blev lanceret i 1846 og er også kendt under navnet ’Rød Aalborg’.