Udvid dit legetårn

Jungle Gym har udviklet et bredt udvalg af legetårne, moduler og tilbehør. På Bilka.dk kan du som standard købe alle legetårne uden moduler og selv beslutte, om du ønsker at tilføje et eller flere moduler til legetårnet.

Få overblik over udvalget af Jungle Gym moduler

I denne lille video kan du se de mange legetårns modeller der findes i Jungle Gym universet, samt en moduloversigt. Således kan du se hvilke moduler der passer til hvilke legetårne, og om det er inkluderet i legetårnspakken eller om det skal tilkøbes som modul. Alle moduler kan naturligvis bestilles på bilka.dk.  Der er også et stort til udvalg i tilbehør, hvor nogle af de mest populære er vist i videoen.

På Bilka.dk har vi valgt at kombinere de to mest populære moduler med hvert enkelt tårn henholdsvis gyngemodulet med 2 gynger (Swing Module Xtra) og klatremodulet med 1 gynge (Climb Module Xtra). Samtidig giver vi dig mulighed for at vælge mellem 5 farver rutsjebaner – alle med mulighed for vandtilslutning, så rutsjebanen på en varm sommerdag kan forvandles til en vandrutsjebane.

Derudover findes en lang række andre moduler. Husk at tjekke Jungle Gyms tilbygningsguide for at sikre, at modulet passer til det legetårn, du ønsker at købe.