Tilbygningsmoduler til legetårn

Gør legetårnet endnu sjovere med et eller flere af vores moduler til legetårne. Her på siden finder du vores samlede udvalg af tilbygningsmoduler til bl.a. Jungle Gym og HY-LAND legetårne. Gå på opdagelse i udvalget her på Bilka.dk og udvid jeres legetårn med et sjovt tilbygningsmodul.

Få et overblik over vores udvalg af Jungle Gym moduler:

I denne lille video kan du se de mange legetårns modeller der findes i Jungle Gym universet, samt en moduloversigt. Således kan du se hvilke moduler der passer til hvilke legetårne, og om det er inkluderet i legetårnspakken eller om det skal tilkøbes som modul. Alle moduler kan naturligvis bestilles på bilka.dk. Der er også et stort til udvalg i Jungle Gym tilbehør, hvor nogle af de mest populære er vist i videoen.

Køb moduler til legetårne her

På Bilka.dk har vi valgt at kombinere de to mest populære moduler med hvert enkelt Jungle Gym legetårn henholdsvis gyngemodulet med 2 gynger (Swing Module Xtra) og klatremodulet med 1 gynge (Climb Module Xtra). Samtidig giver vi dig mulighed for at vælge mellem 5 farver rutsjebaner – alle med mulighed for vandtilslutning, så rutsjebanen på en varm sommerdag kan forvandles til en vandrutsjebane.

Derudover findes en lang række andre moduler samt tilbehør til legetårn. Husk at tjekke Jungle Gyms tilbygningsguide for at sikre, at modulet passer til det legetårn, du ønsker at købe.