Ansigtsmaling

Om det er børnene, der skal sminkes til fastelavn, teenageren, der vil have en smart hårfarve, der holder lidt længere end en enkelt dag, eller om du er med i den lokale dilettantforening, så finder du sminken herunder. 

Alt i ansigtssminke til børn og voksne

Når du bruger ansigtssminke, hårfarve eller andre produkter, der har direkte kontakt med din hud, er det vigtigt, at du altid følger anvisningen. Så hvis der står, der skal en ansigtscreme under malingen, så brug en ansigtscreme, inden du går i gang. Gør du det, bliver resultatet det bedste, og så er det bare at nyde de gode egenskaber ved sminken:

  • Et professionelt resultat, der holder så længe det skal
  • Nemt at få sminken af igen, når begivenheden er slut
  • Skader ikke hud, hår eller på anden måde dit helbred

 

Sådan vælger du den rigtige sminke

Når du vil have et bestemt look, er det vigtigt, at du vælger den rigtige sminke til at få lige netop den udstråling, du ønsker. Gå ikke på kompromis med sminken, for så bliver resultatet derefter.

  • Hvor skal sminken anvendes? – Er det kun ansigtet, eller er det hele kroppen, der skal males? Ikke alle sminker er velegnet til den sarte ansigtshud, og ikke alle sminker er velegnet til at bruge på hele kroppen. Læs specifikationerne for hvert enkelt produkt. Du bør heller ikke anvende farve til håret, der ikke er beregnet til dette formål.
  • Hvor meget har du brug for? – Skal du sminke flere børn eller voksne, så er det ærgerligt, hvis ikke du har nok sminke. Igen kan du i specifikationerne se, hvor meget sminke, der er med i pakken.
  • De rigtige farver – Vælg en sminke, der indeholder lige netop de farver og farvetyper, du har brug for – pastelfarver, kraftige farver, selvlysende farver osv.

Husk også at købe de redskaber, som pensler og svampe, du har brug for, når du skal lægge en flot og professionel ansigtsmaling.

Køb ansigtssminken her på Bilka.dk, og få ubegrænset returret på varer i original og intakt emballage.