Legetøjsvåben

Et legetøjsvåben er altid sjovt at lege med. Det skaber sjove lege, som ikke er skrevet på forhånd, og så udfordrer det de små hoveder til at tænke kreativt. Legetøjspistoler og andre typer legetøjsvåben er et hit hos børn i alle aldre. Se udvalget her på siden.

Leg med legetøjspistol og andre legetøjsvåben

Legetøjsvåben har altid fascineret børn i alle aldre. Det er sjovt at lege og lade som om, man kæmper mod de andre med sin legetøjspistol. På Bilka.dk finder du mange forskellige tuper legetøjsvåben, som dit barn kan have mange sjove timer med. Du kan for eksempel købe:

Med et legetøjsvåben kan dit barn tilbringe mange timer sammen med vennerne udendørs og lege for eksempel politi og røvere. Dit barn får brugt en masse energi, og det skaber godt sammenhold med vennerne at lege denne type rollespil sammen. Måske vil dit barn også finde andre typer rolleleg sjovt? 

Legetøjspistoler stimulerer dit barns fantasi

Når dit barn leger med legetøjsvåben, kræver det en del af barnets fantasi at finde på sjove lege, som våbnet kan indgå i. Dermed bliver dit barn opfordret til at lege kreativt, og det betyder faktisk, at barnet øver vigtige færdigheder, som det bruger i andre aspekter af livet. 

For eksempel bliver koncentrationsevnen sat i spil, når ungerne skal koncentrere sig om at huske regler, karakterer og baggrundshistorier i legen. Koordinering bliver trænet, når der for eksempel skal koordineres et bagholdangreb, eller når barnet skal sigte med en legetøjspistol. 

Alle børnene træner måske endda helt ubevidst deres sociale evner, når de indgår i komplekse lege med legetøjsvåben, for det kræver et niveau af samarbejde for at kunne stable den type lege på benene. Det er altså ret sundt for dit barn at blive udfordret på den måde, som et legetøjsvåben for eksempel kan gøre det. 

På Bilka.dk får du altid ubegrænset returret. Vi er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge! Se udvalget lige her.