Blasters

Et barn, der aldrig kan sidde stille, kan have glæde af en blaster. Legetøjsvåbenet opfordrer til rollespil og udendørs leg, så dit barn bliver stimuleret og kommer udenfor. Til børn i alle aldre. Du kan finde hele vores udvalg af blasters her på siden. 

Find mange forskellige blasters på Bilka.dk

Elsker dit barn vilde lege med våben og action? Så kan det være, du skal købe en blaster til ham eller hende. Du kan finde mange forskellige typer blasters her på siden. For eksempel finder du: 

  • Air blasters

  • Blaster pistoler

  • Blasters med motiver

Har dit barn en yndlingsserie fra TV? Måske kan du være heldig at finde en blaster i motivet derfra. Hvis dit barn elsker vilde lege, så kan det være, en blaster bliver et hit. På Bilka.dk kan du blive inspireret og finde andre legetøjsvåben til dit barn.

Vilde lege med blasters 

Med blasters kan dit barn lege politi og røvere med sine venner. De kan også lege andre former for lege, hvor de bruger blasters. Det er kun børnenes fantasi, der sætter grænsen. Derfor opfordrer du også dit barn til at lege og tænke kreativt, når der skal leges med venner og deres blasters. 

Er dit barn vild med action og tumlelege, så er en blaster også et godt valg, fordi legetøjet giver mulighed for at brænde en masse krudt af. Leg med blasters indendørs eller udendørs. Der er dog bedst mulighed for at få brugt en masse energi ved at løbe rundt i haven og lege med blasters. 

Blasters giver dit barns leg mere indhold

Med blasters vil dit barn højst sandsynligt begynde at lege rollespil. Dette kan ske både, hvis barnet leger alene eller med venner. Når dit barn indgår i rolleleg af enhver art, så bliver legen mere kompliceret, fordi der skal holdes styr på forskellige karakterer og historier. Derfor er det smart at lade dit barn lege rollespil. 

Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge! Vi har Danmarks største vareudvalg, så du kan finde mange forskellige varekategorier herinde. Ubegrænset returret.