Vandperler

De fine vandperler er lidt anderledes end almindelige perler. I kan lægge flotte perleplader og spraye vand direkte på pladen. Så samles perlerne i mønsteret, og I har det flotte kunstværk klar til at dekorere hjemmet med. Du kan se vores udvalg af vandperler her.

Vandperler gør små kunstværker nemmere

Kender du følelsen af at slippe tankerne løs og bare sætte dig ved bordet og lægge en perleplade? Det kan skabe en hel følelse af meditation at sidde og koble fra med perler. At lege med perler er også en god måde at få ungerne til at sidde stille på og slappe af uden at de tænker for meget over det. Perler er en hyggelig måde at samles som familie på. 

Nu kan du også få de supersmarte vandperler, som gør det nemmere for jer at færdiggøre jeres perleplader derhjemme. Vandperler fungerer sådan, at de kan klæbe til hinanden ved hjælp af vand. Det gør det supernemt for jer at lave fine kunstværker og hurtigt have dem klar til at hænge op i hjemmet. 

Kreativ leg med vandperler

Vandperler opfordrer dig og dit barn til at være kreative. Følg vejledningen i den pakke vandperler, du køber, eller prøv dig frem med andre mønstre og kombinationer. Måske vil I også finde glæde i andet kreativt legetøj, som du kan finde hos os? 

Med kreativt legetøj er der også en række færdigheder, som I træner nærmest ubevidst. Det er for eksempel: 

  • Koncentration

  • Koordinering

  • Kreativitet

På siden her finder du vores udvalg af vandperler, som kan bringe jer mange sjove og hyggelige timer som familie eller med vennerne. Hvis du er helt tosset med perler, kan du også gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige perle produkter.

Vidste du, at du har ubegrænset returret på Bilka.dk? Og så kan du helt trygt handle på siden!