Julekonfekt

Ruby konfekt

Ca. 15 stk

Du skal bruge:

  • 115 g ODENSE Ruby chokoladeknapper
  • 30 g ODENSE hvid chokoladeknapper
  • 10 g miniskumfiduser
  • 10 g ODENSE frysetørret hindbær
  • 30 g tørrede tranebær
  • 15 stk ODENSE Choko-karamelkugler
  • ODENSE Rosa støv
  • 1 silikoneform i portionsstørrelse

Smelt den hvide chokolade og fordel den i et tyndt lag i bunden af formene.

Hak miniskumfiduser og tranebær fint og bland med hindbær.

Smelt Ruby chokoladen og bland det med skumfiduser, tranebær og hindbær.

Fordel ruby-bladingen i formene og stil det på køl.

Tril choko-karamelkuglerne i lidt rosa støv.

Når konfekten har sat sig i formen tager du dem ud af formen og placerer en kugle på hver.

Skovbærkransekagebar

15 stk

Du skal bruge:

  • 400 g ODENSE kransekage
  • 300 g ODENSE mælke chokoladeknapper
  • ODENSE skovbærknas

Sprøjt kransekagemassen i 15 stykker og glat dem ud til de har den ønskede form.

Bag efter anvisning på posen og køl af.

Smelt 200 g af chokoladen og tilføj så de sidste 100 g.

Rør i chokoladen til det hele er smeltet og overtræk kransekagerne - du kan både dyppe eller overhælde dem med chokoladen.

Drys med skovbærknas mens chokoladen stadig er våd.

Fyldte chokolader med saltkaramel

Ca. 21 stk. 

Du skal bruge:

  • 400 g ODENSE mørke chokoladeknapper
  • ODENSE karamelsauce
  • ODENSE karamel fudge
  • Flagesalt
  • ODENSE guldstøv
  • Chokoladeform af hårdt plast 
  • Kageplast
  • Kagering ca. 6 cm i diameter

Smelt 275 g af chokolade og rør den resterende del i og rør til det er smeltet.

Fyld formene halvt op med chokolade.

Drej formen så alle sider bliver dækket af chokolade.

Bank formen i bordet et par gange.

Vend formen på hovedet og bank på siden til den overskydende chokolade er ude - gør det over et stykke bagepapir.

Skrab formen på oversiden med en paletkniv og stil formen kort i køleskabet. 

 

Fyld hver hul i formen med lidt havsalt, ODENSE karamelsauce og ODENSE karamel fudge. Hæld chokolade over formen så hullet fyldes op med chokolade.

Bank formen i bordet 2 gange for at udfylde alle huller.

Skrab overskydende chokolade af formen og sæt på køl.

Vend chokoladerne ud af formen, når chokoladen har sat sig. 

 

Tag en urtekniv og dyp den i chokoladen.

Skrab bagsiden ren og tryk siden med chokoladen ned på kageplasten.

Løft kniven igen og træk den tilbage over chokoladen, så chokoladen får form som et blad.

Læg den på køl på indersiden af kageringen så den får en buet form.

Befri chokoladen af kageplasten og drys den med ODENSE guldstøv.

Placer på de fyldte chokolader og servér.