Wienerschnitzel med tilbehør

Antal: 4 personer

 

Det skal du bruge:

  • 4 stk kalvesnitzchel eller skinkesnitzler
  • 100 g hvedemel
  • 2 æg, sammenpisket
  • 150 g rasp
  • 150 g smør, klaret
  • 100 ml god rapsolie
  • 400 g små kartofler
  • 200 g fine ærter
  • 200 g aspargesbroccoli
  • 80 g kapers
  • 80 g peberrod, friskhøvlet

 

Sådan gør du:

Vend snitzchlerne i et tyndt og jævnt lag hvedemel og derefter pisket æg. Vend til sidst i rasp og læg kødet på et fad. Varm smør og olie i en dyp pande og steg snitzchlerne gyldne og sprøde på begge sider. Hold dem evt lune i ovnen, imens du tilbereder grøntsagerne.

Kartoflerne koges møre i letsaltet vand og serveres lune.

Blancher broccoli og ærter sammen i letsaltet vand i ca. 3 min og server sammen med kartoflerne.

Top snitzchlerne med høvlet peberrod og kapers.