Sprøde snacks med dip
Server disse lækre snacks til dine gæster
Breadsticks
(12-14 stk)
Det skal du bruge:
- 1 pakke butterdej
- 4 tsk. Rød pesto
- 1 nip flagesalt
- 2 spsk sesamfrø
- 1 tsk chiliflager
Sådan gør du:
Rul butterdejen ud.
Smør med rød pesto på halvdelen.
Drys salt, chili og sesam ovenpå pestoen.
Fold den halvdel du ikke har smurt over den smurte halvdel.
Skær i strimler af ca. 2 cm bredde og sno dem et par gange.
Læg på en dyb bradepande med bagepapir og læg en bageplade ovenpå så brødstængerne ikke puffer for meget op under bagning.
Bag som beskrevet på butterdejens pakke.
Afkøl og server. Brødstængerne kan gemmes i lufttæt beholder.
Cheese tops
(12-14 stk)
Det skal du bruge:
- 200 g lagret cheddar
- 20 g syltede jalapenos
- 3 spsk mel
- 2 æg
- 2 dl rasp
- 1,2 liter solsikkeolie til stegning
Sådan gør du:
Riv osten, hak jalapenos og bland de to sammen.
Klem til små kugler og læg dem i fryseren i ca. 30 min.
Lav 3 skåle: en med mel, en med sammenpisket æg og en med rasp.
Varm din olie op i friture eller gryde til 155 grader.
Rul nu de frosne ostekugler i mel, dyp derefter i æg og vend til sidst i rasp.
Kom derefter i olien og steg dem i ca. 4 min til de er gyldne.
Lad dem køle lidt på køkkenrulle for at suge overskydende olie.
Dip
Til dine snacks hører der selvfølgelig også lækker dip med
BBQ dip
Det skal du bruge:
- 200 g 18% creme fraiche
- 1 tsk røget paprika
- 0,5 tsk chiliflager
- 2 spsk ketchup
- 0,5 tsk salt
- 1 nip sukker
- 1 drys peber
- 1 tsk soya
- 0,5 tsk cayennepeber
Rør alle ingredienserne sammen og server med chips eller rugbrødschips.
Citron/spidskommen dip
Det skal du bruge:
- 200 g creme fraiche
- 1 drys peber
- 0,5 tsk salt
- 1 tsk spidskommen
- 0,5 tsk cayennepeber
- Skal af 1/2 citron
- 1 tsk chiliflager
Rør alle ingredienserne sammen og server med chips eller rugbrødschips.