Nem hjemmelavet pizza med Salling Princip

4 pers.

Sæt tænderne i en sprød surdejspizza med skønne og nemme pizzabunde fra Salling Princip - og en lækkert tomatsovs af friske tomater og basilikum.

Det skal du bruge:

  • 3 Salling Princip surdejspizzabunde
  • 2 dåser Salling Princip flåede tomater
  • 4 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret basilikum
  • Friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 poser revet Mozzarella Salling Øko
  • 1 burrata
  • 1 pk Salling Princip Parmaskine
  • 1 pk Salling Princip Prosciutto Cotto
  • 1 pk Princip Danablu lagret ost
  • 75 g Skyllet rucola
  • Frisk basilikum


Sådan skal du gøre:

Skær hvidløg i skiver og steg dem i olivenolien til de er gyldne.

Tilsæt flåede tomater, tørret oregano, tørret basilikum, salt og peber.

Lad tomaterne småkoge i en times tid til saucen er tyknet.

Blend evt. med en stavblender hvis du ønsker en mere tyk tomatsauce. 

Fyld nu dine pizzaer med tomatsaucen, ost og topping og bag så varmt som muligt indtil osten er smeltet.
 

Vi foreslår følgende:

En pizza bagt med tomatsauce og revet ost, og derefter toppet med burrata og frisk basilikum.

En pizza bagt med tomatsauce, revet ost, prosciutto og danablu.

En pizza bagt med tomatsauce, revet ost og parmaskinke, og derefter toppet med frisk rucola.