Hjemmelavet pizza

4 små pizzaer

Man går aldrig galt i byen med hjemmelavet pizza. Det er en ret, som hele familien er vild med, og så er det også en oplagt ret at servere for dine gæster. Her får du opskriften på 4 små pizzaer samt forslag til fyld, der kan varieres efter smag og behag. Så kan alle få lige præcis den pizza, de allerbedst kan lide.

 

Det skal du bruge:

4 små pizzaer:

  • 4 dl koldt vand
  • 7 g gær
  • 15 g salt
  • 1/2 dl olivenolie
  • 500 g Caputo pizzeria mel

 

Forslag til fyld:

  • Mozzarella
  • Kartofler i skiver
  • Frisk rosmarin
  • Sorte oliven

 

  • Mutti Pizzasauce
  • Revet pizzaost
  • Prosciutto i skiver
  • Frisk rucola (efter bagning)
  • Parmesan i skiver (efter bagning)

 

  • Mutti Pizzasauce
  • Revet pizzaost
  • Salami i skiver
  • Tomater, friske
  • Kapersbær

 

Sådan gør du:

Opløs gær i vandet, tilsæt salt og olivenolie og ælt så melet i. Ælt så lang tid at dejen udvikler glutenstrenge og bliver smidig. (Ca. 15 min på en røremaskine).

Sæt så dejen på køl i minimum 12 timer.

Tag dejen ud af køl og del den i 4 stykker.

Stræk dem til runde pizza, så tyndt du kan, men lad kanten være lidt tykkere.

Fordel fyld på pizzaerne og bag i pizzaovn til de er gyldne og med boblende fyld. Brug evt. et bagestål eller sten og bag så varmt din ovn kan, gerne på grill program.